Tre ting du kan lave om sommeren i Aarhus

Dette indeholder sponsoreret indhold 

Vi kender alle det med at skulle finde ud af, hvad vi skal lave om sommeren. Hvis du bor i Aarhus eller skal besøge Aarhus, kan det være svært at vælge hvad man skal lave, da der er rigtig mange muligheder. Men der er mange gode muligheder for at være udenfor om sommeren i Aarhus. Når du har været udenfor en hel dag og hygget med vennerne, kan det være tid til at trække sig ind i soveværelset med kæresten. På Eroti kan du finde diverse ting til at pifte stemningen op i soveværelset. Hvis du gerne vil læse mere om, tre ting du kan lave i Aarhus om sommeren, læs med her. 

Besøg Den Permanente eller Marselisborg 

Hvis du gerne vil have en dukkert i det dejlige sommervejr, er der mange gode steder du kan besøge i Aarhus. Hvis du gerne vil have dejlig badestrand omringet af dejlig natur, kan du med fordel besøge strandene omkring Marselisborg. Og hvis du alligevel er deruder og er blevet træt af stranden, kan du besøge parken ved Marselisborg, hvor du kan få et velfortjent hvil. Vil du gerne besøge en lækker badested med brusere og omklædning, kan du besøge Den Permanente i Risskov, hvor du kan få en hel dag til at gå i sommervarmen. 

Gå en tur i skønne naturområder 

Hvis du ikke er så meget til standen, er der altså også mulighed for at lave andre ting i løbet af sommeren. Du kan eksempelvis besøge Riis skov, der ligger ikke ret langt fra Aarhus midtby. Det er et lækkert naturområde, hvor du kan nyde den rolige natur. Hvis du er et smut i ude ved Marselisborg, kan du besøge dyrene i dyrehaven eller gå en tur i skovene omkring Marselisborg Slot. På den måde har du mulighed for at opleve naturområder mange steder i Aarhus. 

Besøg havneområdet 

Hvis du hverken er til skoven eller stranden, har du stadig mulighed for at være ude i sommervarmen. Du kan enten besøge havnebadet på Aarhus Ø, hvor du kan bade i på et lukket område på havnen. Hvis du ikke er ude efter at bade, kan du går en tur langs havnekanten ned mod Dokk1, hvor der både er mulighed for at spille basket, lege med børnene eller tage et hvil på havnekanten. Derfor er havneområdet et besøg værd om sommeren.