Tre aktiviteter du kan lave i Aarhus denne sommer

Annonce/sponsoreret indhold.

Aarhus er en dejlig by, og der er et utal af aktiviteter man kan bruge sin sommerferie på i Smilets By. Når det kommer til aktiviteter for stort set alle slags mennesker er Aarhus måske den bedste by at tage til. Dette skyldes ikke bare dens mangfoldighed, men også dens centralitet, hvor man indenfor en radius af få kilometer kan opleve noget som hele familien vil kunne lide at lave. Alene, sammen med familien, med venner – uanset hvad – har Aarhus aktiviteter for alle. Derfor vil du kunne læse om tre aktiviteter, du kan lave i Aarhus denne sommer. 

Nyd Aarhus på en alternativ måde 

Alle har gået en tur op af gågaden, været i Bruun Galleri eller været nede på lystbådshavnen, men overraskende få har været på Camping Århus. Camping er en af de ferieformer som mange ældre har taget til sig, men mange unge er begyndt at nyde solen, hinanden og den gode samvær som camping er med til at give. Aarhus har mange gode muligheder for en god campingoplevelse, og det er muligt at bruge Aarhus’ campingpladser som din personlige legeplads sammen med dine nærmeste. Fællesspisninger, kongespilsturninger og kortspil er hyggeligt og man kan få mange dage til at gå med hygge på en campingtur. 

Aros – kultur og kunst fra øverste skuffe

Det er svært at lave sådan en liste uden at komme forbi kulturkanonen Aros. I midten af Aros er museet placeret, og med den ikoniske regnbue på toppen vil du kunne få dit nye profilbillede på Facebook eller Instagram, hvor du forinden har været nede og blive betaget af smuk kunst, samt anderledes og bevægende kunst. Aros er en mulighed for dig og dine nærmeste at opleve noget anderledes end bare strandture og store is. 

Keramik eller brætspil

En af de nyeste fænomener i Aarhus er det at lave keramik sammen. Mange nye steder er begyndt at tilbyde at man kan forme, male og brænde keramik. På den måde kan du lave noget af lidt højere kvalitet end det askebæger, du lavede i billedkunst tilbage i 3. Klasse, som pinligt står hjemme hos farfar.

I Aarhus er der også flere brætspilscafeer, hvor man i et hyggeligt miljø vil kunne spille en masse forskellige slags brætspil. Det giver muligheden for at du kan komme ud i verden, men samtidig få den hjemlige følelse af brætspil med venner eller familie.