Tivoli Friheden emmer af julestemning

Med Danmarks største juletræ, Svanesøen som lysudstilling og 45 boder er der dømt julestemning for alle pengene i Tivoli Friheden.

Til uddelingen af Byens Bedste vandt julemarkedet i Tivoli Friheden prisen for bedste kulturbegivenhed. Og trænger du til et skud julestemning, virker Tivoli Friheden, der slår dørene op for jul i parken den 16. november, igen i år som det rigtige sted at tage hen.

300.000 julelys
Det store Skytower bliver dekoreret med 2.1 kilometer lyskæder og forvandles til Danmarks største juletræ, og i samarbejde med kunsthåndværkere fra China Light Festival Company, har parken i år skabt en lysudstilling, der fortæller historien om Svanesøen.

300 juletræer, 3.000 julekugler og 300.000 julelys er bare en del af udsmykingen af Friheden, der også vil byde på underholdning til poderne. Julemanden åbner sit værksted, på nissernes postkontor kan der skrives gammeldags julekort og for enden af den 70 meter lange lystunnel står julemandens levende rensdyr.

Burgere og æbleskiver
Boodebyen byder i år på 45 boder, og melder sulten sig, kan du gå på opdagelse i de mange madboder. Du kan blandt andet sætte tænderne i sprøde forårsruller, fish’n’chips eller en burger med confiteret and, hvis det skal være lidt julet.

Du kan også bare lune dig med varme drikke i vinterkulden og mæske dig i julegodter, mens du bevæger dig rundt mellem bodernes udvalg af juleartikler og gaver.