Tag din hjemmeside til næste niveau

Sponsoreret indhold

Mange virksomheder har en hjemmeside som synliggør hvad de har af produkter eller ydelser, og som afspejler virksomhedens værdier. Har du allerede en hjemmeside men mangler lidt inspiration til hvordan du kan gøre den endnu bedre? Det behøver ikke at være kompliceret, og du kan altid finde eks. en portrætfotograf eller en logodesigner der kan hjælpe dig. Her er nogle ting du kan gøre for at pifte din hjemmeside op og give den et friskt pust.

Simpelt og tydeligt logo

Logoet er noget af det dine potentielle kunder husker fra din hjemmeside når de besøger den, og hvis du er heldig, giver dem lyst til at vende tilbage til den igen på et senere tidspunkt. Du har sikkert allerede et logo, men måske er der plads til lidt forbedring. Ligesom du kan ansætte en portrætfotograf til at tage nogle flotte billeder til din hjemmeside, kan du også få en logodesigner til at hjælpe dig med dit logo.

Overskuelig navigationsmenu

Navigationsmenuen er de besøgendes måde at finde rundt på din hjemmeside, så det er vigtigt ikke at overvælde med for mange menupunkter. Her er det bedre hvis du kan inddele dit indhold på hjemmesiden i nogle overordnede kategorier såsom ’Hus & Have’, ’Rideudstyr’ eller ’Køkkenredskaber’. Alt det indhold der kan falde under dine få udvalgte kategorier samles, så det er ét sted. Det er mere overskueligt for de besøgende på din hjemmeside.

Skarpe portrætfotos

Du vil gerne fremstå professionel samt imødekommende på dit portrætfoto. For at opnå de bedste resultater bør du finde en portrætfotograf, der kan tage nogle professionelle billeder. Hvis potentielle kunder ser dit skarpe billede på din hjemmeside, og får et godt indtryk af dig ud fra det, så øger du tilliden og chancerne for at vedkomne besøger din hjemmeside igen, og hvis du er heldig, ønsker at benytte sig af det du tilbyder.