Tænkepause om krig på Aarhus Teater

Sebastian Dorset er vært, når videnskaben i aften klokken 19.00 indtager Aarhus Teater i et anderledes talkshow med krig som tema.

Hver måned udgiver Aarhus Universitetsforlag en ny bog i den populære serie ”Tænkepauser”. Her formidler topforskere fra Aarhus Universitet deres viden om alt fra tro, håb og kærlighed til kød og karma.

Tænkepauser Live på Aarhus Teater går tæt på månedens aktuelle bog. Journalist og komiker Sebastian Dorset er vært og præsenterer publikum for en skuespiller, der opfører en videnskabsmonolog baseret på bogen. Efter monologen møder Sebastian Dorset forskeren bag bogen i et interview, hvor publikum har mulighed for at stille spørgsmål.

En aften med indsigt
Aftenens tema er krig med afsæt i lektor ved Institut for Statskundskab, Gorm Harstes, tænkepause om emnet. Krig er for vigtigt til at overlade til generalerne, har man sagt. Svaret er, at krig også er for vigtig til at overlade til politikerne. Men hvad så med læserne? Kan de sætte krigen på pause og skabe en tænkepause, der uliggør fred?

Entréprisen er 160 kroner, og talkshowet finder sted på Scala klokken 19.00. Med i billetprisen følger et eksemplar af den ”Tænkepause”-bog, som arrangementet omhandler. Teatrets bar vil være åben både før og efter arrangementet, så du kan være heldig at møde forskeren, værten, skuespilleren eller sidemanden over et glas vin eller en kop kaffe.