Smil som modellerne – få tandregulering i Århus

Sponsoreret indhold

Skæve tænder kan godt være frække, så det er ikke fordi, du behøver gå rundt og have det dårligt med, at de ikke er lige som striberne på en asfalteret vej. Men nogle ønsker alligevel at gøre noget ved deres uperfekte smil for at ligne modeller og kendisser, de bombarderes med på sociale medier. Der er en udvej for disse mennesker, der koster, men har høj succesrate: Tandretning uden bøjle.

Hvad vil tandretning uden bøjle sige?

”Uden synlig bøjle” burde der nok snarere stå – eller, for at være helt korrekt: ”Uden en bøjle, der er så tydelig, at alle folk lægger mærke til den, medmindre de bevidst prøve at finde den”, men den tekst ser selvfølgelig ikke så god ud i en annonce. Kort fortalt kan du finde gennemsigtige skinner, fx via tandretning Invisalign, du bærer de fleste af døgnets timer, og som langsomt retter smilet ind.

Gennemsigtige skinner skal du gå med næsten hele dagen

Nu står der ”de fleste”, da du selvfølgelig lige skal kunne tage skinnerne til usynlig tandretning af for at børste tænder og bruge tandtråd. Så slipper du formentlig for, at tænderne er blevet lidt gule og hullede, når det endelig er tid til at lægge den usynlige tandretning fra dig for stedse. Hvor kan du fx finde tandretning med Invisalign? Faktisk mange steder. Du finder hurtigt tandregulering Aarhus.

Find tandregulering i den jyske hovedstad

Find tandregulering i Århus med Invisalign ved at klikke på linket, der tager dig til en klinik midt i den jyske hovedstad, der over de forgangne års løb har hjulpet over 200 patienter med tandretning. Før du får nogen ”usynlig” bøjle, skal du lige til forundersøgelse – og dette behøver ikke nødvendigvis koste dig noget; det varierer klinikker imellem. Her bliver der set på, hvilken form din bøjle skal have.

Svært at sige, hvad prisen bliver

Det vil formentlig være individuelt, hvad du ender med at skulle betale for tandretning, siden folks behov for behandling er forskellige. Nogle har et næsten perfekt smil og ønsker blot at komme nogle lidt for store mellemrum mellem specifikke tænder til livs ved at rykke lidt rundt i munden. Andre har et mere gennemgribende behov for hjælp, hvor det kræver mere tid at gøre tænderne yndige.

Behandlingstiden varierer også en del

Hvor lang en behandlingstid kan du så regne med? Igen: Det varierer. Men du skal i hvert fald regne med at måtte gå med bøjle/skinner i mindst et kvartal, selv når målet bare er at finjustere et så godt som perfekt smil. For nogle kan behandlingen tage 1-2 år, hvilket nogle ser som ret lang tid. Men resultatet er permanent – i den forstand, at så længe du stadig har dine tænder, så vil de sidde lige.

Få et smil, du er tilfreds med

Kom i gang med tandretning med gennemsigtige bøjler eller skinner, hvis du ikke er til sinds at gå hele livet igennem med et smil, du ikke er tilfreds med. Kontakt en klinik i Aarhus i dag, og få hjælp.

Det gode smil er ikke en uopnåelig drøm.