Skru op for hyggen i hjemmet og mærk roen

Sponsoreret indhold

Du glæder dig til at komme hjem efter en lang dag på arbejde. Derhjemme genfinder du roen og hyggen med din familie. Hygge kan i og for sig opstå overalt, men der er rigtig mange simple ting, du kan gøre ved din indretning for at hjælpe hyggen på vej.

Indret hyggeligt med svævehylder

Når du gerne vil skrue op for den afslappede og hyggelige atmosfære i din dagligstue, køkkenet eller på værelser og kontor, så er der et punkt, mange overser – at undgå store, bare overflade på væggene samt at skjule mindre kønne installationer.

En rigtig god, moderne og samtidig praktisk løsning kan være at bruge svævehylder. En svævehylde kan både bruges til at skjule en radiator, til at lave et helt reolsystem på væggen og ikke mindst kan svævehylder i træ bruges til at udstille pyntegenstande. Sæt stearinlys, skåle, billeder, vaser med blomster og potteplanter. Sæt evt. endda en hængeplante.

Naturen har en – ja, naturlig – beroligende effekt på vores sind. Så vælg gerne en svævehylde i træ, hvis du søger en jordnær og hyggelig stemning derhjemme.

Brug varme farver, naturmaterialer og bløde tæpper

Når du har fået dekoreret væggene med bl.a. svævehylder til både praktik og pynt, så er det tid til at svinge hygge-tryllestaven over resten af rummet. I stuen kan du gøre følgende, hvis din indretning er blevet for sparsom og kedelig:

  • Fyld sofa og lænestole med masser af bløde puder og tæpper.
  • Sæt både store og små planter på gulvet, i vindueskarme mv.
  • Læg et gulvtæppe under sofagruppen – det indrammer området og giver tryghed.
  • Brug dæmpbare sparepærer, som kan give hyggebelysning og praktisk læselys.
  • Vælg varme farver, når du køber nyt. Farver med gule, brune og røde undertoner.

Nu er der blot tilbage at lave en køb varm kakao og nyde dit hyggelige hjem med dem, du holder af.