Kender du ikke en gavemodtagers smag? Giv en gavekurv

Sponsoreret indhold

Hvad er den rette gave uden for jul og fødselsdag til én, hvis smag du ikke kender? Det er formålsløst at købe smykker til folk, når du ikke ved, hvad de er til inden for designs. Krimier bør du ofte heller ikke give i gave – i hvert fald ikke med mindre modtageren udtrykkeligt har ønsket det. Heldigvis er der et stort marked her til lands for flotte gavekurve fyldt med godterier, der falder i de flestes smag.

Snapse hæver humøret hos julefrokostens festabe

Hvor nogle gavekurve byder på en skøn blanding af sprut, chokolade og slik, kan du tit finde kurve, der fokuserer mere på én ting frem for flere. Måske leder du efter en gave til en medarbejder, der ved julefrokosten mæskede sig med julesnaps? Hvis ikke medarbejderen er typen, der ville få sig et panikanfald, når han ved, du lægger mærke til den slags, kan du give ham en snapsgavekurv i hænde.

Giv tedrikkeren nye smagsoplevelser

Til tedrikkeren var det en idé at få en te-gavekurv, hvor modtageren får mulighed for at prøve nogle andre smage, end hun er vant til. Sådan en gavekurv er desuden langtidsholdbar, så selv hvis du ved, modtageren kun drikker te et par gange om ugen, går gaven ikke tabt af den grund. Da gavekurve ofte blander produkter fra forskellige producenter, så er de din nøgle til varierede smagsoplevelser.

Talrige typer gavekurve

Æblemostkurve, vinkurve, tapasæsker og lignende er alle eksempler på varer, du kan købe og enten få sendt direkte til modtagerens dørtrin (hvor den kommer som en overraskelse), eller møde op i modtagerens entré med, når du er inviteret til fest. Svært er det ikke at finde en god gavekurv, der behager modtageren – og hvad de så ikke kan bruge fra kurven, kan de så bare give videre til andre.