Skræddersy dine egne vinduer og døre

Sponsoreret indhold

I dag skal man ikke længere tilpasse sig udvalget når man køber nye vinduer og døre, du kan tilpasse størrelserne på de modeller du ønsker dig, så de passer præcis til din bolig, og du kan tilmed gøre det hele nemt og enkelt online.

Bor du i et gammelt og skævt hus eller en ældre ejendom, hvor ikke alting er helt ens eller i standardmål? Ja, så er du langt fra alene. Faktisk er det helt almindeligt med det unikke små detaljer i tidens ældre huse. Derfor skal de nye vinduer og døre selvfølgelig kunne skræddersyes efter huset.

Når man køber nye vinduer og døre, som kan være en ret stor investering, så er det væsentligt at elementerne tilpasses kundens ønsker og behov – dét blandt mere får du hos Bedst og Billigst.

Det er nemlig ikke kun muligt at tilpasse nye vinduer og døre efter egne, specifikke mål, det er tilmed også muligt selv at vælge mellem forskellige modeller, farver, materialer og meget andet.

For eksempel kan du selv vælge hvilket materiale du ønsker. Skal det være træ? Vil du have det vedligeholdelseslette træ/alu eller PVC? Valget og måden du sætter dine nye elementer sammen på, er altså helt op til dig.

På den måde kan du nemt skræddersy dine egne vinduer og døre, så de passer præcis til din bolig og dine ønsker og behov. Det kan være du er ude efter at kunne skelne mellem farverne på indersiden og ydersiden af døren – dét kan du hos Bedst & Billigst. Vælg eksempelvis sort på ydersiden og hvid på indersiden af din nye hoveddør. Det gør du let og enkelt direkte på hjemmesiden.

Det kan også være du gerne vil have specialglas monteret i dit nye vindue – det kan du også selv designe i den smarte konfigurator. Brug lydisoleret glas, hvis du fx ønsker at skærme af for en støjende vej eller lignende eller vælg sikkerhedsglas – så mindsker du risikoen for skæreskader hvis nu uheldet skulle være ude og glasset går i stykker.

Ja, valgene og mulighederne er mange og heldigvis for det. Det giver dig som forbruger en højest mulig gard af valgfrihed og fleksibilitet, når du skal bestille dine nye døre og vinduer. Og dine nye elementer skal selvfølgelig tilpasses efter dit hus og ikke omvendt.

Nu om dage er det de fleksible produkter, der vinder frem hos forbrugerne.

Online vinduesvirksomheder som Bedst og Billigst har vundet manges interesse særligt på baggrund af netop fleksibiliteten i produkterne. Her bestiller du simpelthen dit produkt helt ned på millimeteren, og Bedst & Billigst leverer det ligesådan til dig.

Derfor får du altså et produkt som er skræddersyet lige efter dit hoved og som passer perfekt til dit hjem – uanset om det er nyt eller ældre.

Du indtaster blot de ønskede mål for din nye dør eller dit nye vindue, herefter bliver du guidet igennem forskellige tilvalg og muligheder og når du har lagt dig fast på disse, kan du trygt og roligt lægge din ordre i kurven.