Skab drømmekontoret med HP enheder

Sponsoreret indhold

HP kan ikke bare lave gode computere til erhverv. De er kendt verden over som producent af printere og har løsninger på den front til næsten alle typer kontorer. Flotte skærme finder du også i flere serier hos HP, og til detail leverer de POS-løsninger som modulerbare Engage Flex kasseterminaler og bærbare EngageGo Mobile Retail enheder med trygt login for medarbejdere og mulighed for at tilføje magnetkortlæser. HP produkter har utallige former.

Flere serier HP bærbare til erhverv

Hvad angår HP computere til erhverv, har de gode bærbare, stationære såvel som tilbud på workstations kørende. Deres bærbare computere kommer i forskellige klasser, hvor deres HP ProBook er deres standard for bærbare kontorcomputere. Et trin højere op både i kvalitet og pris finder du den robuste HP EliteBook, og som deres ypperste bærbare har de HP ZBook i forskellige modeller med høj performance. En niche hos HP er deres ChromeBook computere.

Stationære HP computere til kontorer

Deres stationære computere følger langt hen ad vejen samme opdeling som de bærbare, hvor deres stationære kan opdeles under Pro-serien til almindelige kontoropgaver, Elite-serien med en høj grad af sikkerhed og fleksibilitet i konfiguration samt den kraftfulde Z-serie. Står du med regnskabsopgaver eller HR, er der ingen grund til at vælge noget højere end en Pro, men er dit arbejde kreativt, fx inden for videoredigering, kan lidt mere kapacitet give mening.

Flere typer HP printere

HP printere blev nævnt kort i starten og fortjener omtale, da det nok lige så meget er HP’s printere som deres computere, der har gjort dem til et velkendt mærke. Skal dit kontor kun bruge en printer til A4-dokumenter, er en simpel OfficeJet printer tilstrækkelig. HP PageWide printere kan klare brede formater. Til storformater skal du have en DesignJet, og til laserprint af høj kvalitet er en HP LaserJet løsningen. Gå på udflugt i udvalg af HP enheder til kontoret.