Sådan planlægger I den perfekte firmafest

Dette indhold er sponsoreret.

Måske står julefrokosten med firmaet lige om hjørnet. Den er noget, som skal være helt specielt. Det skal firmafesterne altid, og det er som regel noget, alle medarbejdere ser frem til. Dog er jeres julefrokost måske blevet aflyst pga corona, og det er jo selvfølgelig en skam. Hvis der er tilfældet, så skal i selvfølgelig komme endnu stærkere tilbage med sommerfesten – måske i er nødt til at holde “jul i juli”, fordi julefrokosten er så savnet. 

Uanset om julefrokosten bliver til noget eller ej, har vi lavet en lille guide til, hvordan I kan holde den perfekte firmafest. I kan både bruge den til julefrokosten og sommerfesten.

Pandekagevogn

Normalt har I sikkert hørt om pølsevognen til natmad. Det plejer at være super fedt, men det er på tide, at der ske noget nyt i forhold til natmaden. Og det nye er, at I lejer en pandekagevogn til fest. Det passer både perfekt til julefrokost, men også til andre tider af året. Man går aldrig galt med pandekager, og det gode ved dem er, at pandekager kan laves på så mange forskellige måder og med så mange forskellige slags fyld. Så hvis det er til natmad, kan det både være dessert pandekager med nutella osv. som passer utroligt godt til vintertiden. Og hvis det er til sommerfesten, kan det være pandekager med fyld. Uanset hvad så vil de lettere berusede medarbejder få stillet deres lækkersult ved hjælp af pandekagevognen.

Lege

I kan finde på nogle gode selskabslege. En leg, som har vundet frem til julefrokosten de senere år, er den hvor alle får en opgave/rolle ved bordet, som de andre ikke må vide hvad af. Den fungerer altså også til en sommerfest. Rollerne kan for eksempel være, at man skal sige skål hele tiden, spise af andres tallerkener, fortælle dårlige jokes, osv. – det er kun fantasien og modigheden, der sætter grænser. Alle skal have en rolle. Det er mega sjovt, og så kan man forsøge at gætte de andre senere.

God underholdning

Alt efter hvor mange penge, jeres firma har til rådighed, så skal der være god underholdning. Og det kommer i mange former. Det kan være at der skal være noget live musik. Det kan også være, at der skal komme en og tale om et bestemt emne – måske en komiker. Igen er det kun fantasien (og budgettet) der sætter grænserne. Men find noget der rammer de fleste.

Så vil vi ønske jer en rigtig god fest. Om det så bliver nu her eller først til sommer.