Kom hurtigt og let omkring

Sponsoreret indhold

Trænger du til frisk luft men gider ikke rigtig gå den der tur rundt i stisystemet om aftenen? Sådan er der rigtig mange, der har det. Det giver ekstra energi, hvis man har været udenfor, men det er ikke sikkert hverken tiden eller lysten rigtig er der. Derfor giver det rigtig god mening at inkorporere bevægelse og motion andre steder i hverdagen, så det falder mere naturligt og ikke på samme måde tager tid.

En af de ting, du kan gøre, er at droppe bilen og i stedet tage cyklen på arbejde. Det behøver ikke længere være en udfordring eller forhindring at du har langt, eller at der er mange bakker, for der er efterhånden udviklet så mange elcykler, at du let og hurtigt kan komme fra A til B, også uden bil. En elcykel er stadig væsentlig mere klimavenlig end for eksempel en knallert og du får stadig bevæget dig, når du cykler på den.

Til både damer og herrer

Mange tænker måske på elcykler som en retro damecykel, der har et batteri på bagagebæreren og et sidespejl til at orientere sig, men elcykler er meget mere end det. Du kan i dag også få mountainbikes med el, ligesom de fleste herrecykler også fås som elcykel. Batteriet kan også være placeret andre steder på stellet, hvor man lægger mindre mærke til det, og en opladning kan sagtens holde til nogle lange cykelture, uden du behøver være bange for at løbe tør for strøm.

Det kan være med til at motivere og give yderligere incitament til at tage cyklen, når man ikke behøver at frygte, at man kommer til at møde op på arbejde eller til sit ærinde helt gennemblødt af sved, men at man i stedet bare har en frisk følelse af at have været udenfor og bevæge sig på vejen dertil.