Overvej en Husqvarna-robotplæneklipper til din græsplæne

Sponsoreret indhold

Har du overvejet en robotplæneklipper til at tage din græsplæne? Hvis du ikke synes, det er noget af det sjoveste i verden at trille rundt på græsplænen i din havetraktor, så er svaret nok ja. Faktisk har du mange gode grunde til at overveje en robotplæneklipper, hvor det at slippe for selv at klippe dit græs blot er én af dem. For du sparer bl.a. ofte også energi ved at lade en robot om klippe-jobbet.

Robotplæneklipper med lavt støjniveau

Tager vi en Husqvarna Automower som eksempel, er der flere fordele at høste ved disse på tværs af modeller. For det første er lydniveauet ved en robotplæneklipper markant lavere, end det er ved din havetraktor. Selvom du selvfølgelig kan høre maskinen køre, er det ikke den samme øredøvende støj, du kender fra de alternativer, der har motor. Du kan sagtens have en samtale, mens den kører.

Tåler maskinen at køre i regn?

Det varierer fra maskine til maskine, om en robotplæneklipper kan tåle at køre i nedbør. Faktisk er det en indbygget feature i visse robotstyrede plæneklippere, at de kører i ly, når de fornemmer regn. Husqvarna Automower-modeller tåler dog regn og støv fint, så selv om efteråret skal de nok kunne køre uden stop grundet kedelige byger. Så ingen tid på året behøver du rykke ud og klippe græs selv.

Avanceret klippesystem i kulstofstål

Klippesystemer skifter også fra den ene plæneklipper til den anden, hvor en Husqvarna Automower kommer med et effektivt system, der udgøres af tre knive i kulstofstål, der har lang levetid og giver et rent snit. Maskinen hakker altså ikke – den skærer. Resultatet er kortere afklip. Ønsker du at få en effektiv robotplæneklipper til baghaven eller et fælles parkareal, har Husqvarna en løsning til dig.

Betjen din Husqvarna Automower over tablet

Robotplæneklippere kan du betjene over mobile enheder som smartphones og tablets, hvor du fx kan låse robotplæneklipperen med en pinkode, så det bliver formålsløst for tyve at stjæle den. Men på en Automower fra Husqvarna kan du også time græsklipning og justere skærehøjde ved brug af en app. Så hvis du fx ønsker at levne lidt mere af din græsplæne end sædvanligt, så kan du gøre det.

Hvilke skråninger tåler de?

Ét sted, hvor Automowers adskiller sig fra hinanden, er i forhold til de skråninger, de kan tåle. Ved de billigere modeller taler vi en evne til at klippe i skråninger på op til 45 %, mens de dyrere modeller kan klare skråninger på helt op til 70 %. Hvis du har masser af stejle bakker at klippe – hvilket fx kan være tilfældet på en (mini)golfbane eller kreativ rundkørsel – så skal du vælge en lidt dyrere model.

LED-forlygter medfølger ved nogle modeller

Visse modeller har forlygter med LED-lys, hvilket selvfølgeligt mere er for din og andres skyld, end det er for robotplæneklipperens. Indstiller du den til at køre rundt hen på eftermiddagen eller om aftenen om efteråret, behøver du ikke finde dens placering via GPS – du kigger bare ud ad dit vindue.