Overrask med en personlig julegave

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være en umulig kamp at finde den helt rigtige julegave til en særlig person. Derfor ender mange med at holde sig til den famøse liste og skabe glæde gennem det forventelige. Der findes imidlertid ikke noget bedre end gaver, der overrasker positivt og som viser, at du har brugt tid og energi på netop denne persons gave. Ønsker du at give en personlig gave til jul, kan du derfor med fordel give et billed på lærred.

Det er handlingen, der tæller

Juleaften er i denne del af verden et gaveræs uden lige. Derfor vælger flere og flere også at skrue ned for antallet af gaver for i stedet at fokusere på samvær og nærvær med familien. Har man en aftale om at give færre gaver, stiller dette imidlertid større krav til de enkelte gaver, man så giver. Hvor en god gave tidligere var uundværlige og funktionelle genstande til husstanden, har tingene i den grad ændret sig. Vi har nemlig alt. Derfor har vi nemt ved at falde for reklamebureauernes markedsføring af bestemte produkter, der fremstilles som uundværlige helt uden at være det. Resultatet af dette bliver, at vi ønsker os alt muligt, som vi ikke nødvendigvis har brug for, og som vi tilmed forventer at få i gave. Dette fjerner meget af overraskelsen og glæden ved at få en gave. Ønsker du at skabe oprigtig overraskelse og glæde hos en modtager, skal du derfor gå langt udenom ønskelisterne. En god gave er dét, der ligger bag gaven, heriblandt tid, flid og kreativitet.

De bedste gaver er minder

De bedste gaver er minder, og derfor falder oplevelsesrejser, koncertbilletter og andre oplevelser indenfor genren ofte i god jord, når de gives i gave juleaften. Oplevelser er imidlertid dyre og i tider, hvor rejser er utilgængelige, kan du med fordel i stedet få trykt et ferieminde i høj opløsning på et lærred. På den måde foreviger du et minde gennem en gave, som tilmed kan pynte og frembringe smil i husstanden.

Til dig der har alt

Befinder du dig i en situation, hvor du ikke ved, hvad du skal ønske dig til jul, er et billed på et lærred et oplagt ønske. Ønsker du stadigt at blive overrasket til jul, kan du i den forbindelse undlade at ønske et motiv til billedet, og i stedet lade det være op til gavegiveren at finde det helt rigtige motiv – eller minde – til dig. Denne mulighed tilbyder også gavegiveren at give en personlig gave og opleve den sande glæde ved at give.