Lige flyttet til Aarhus? Sådan får du styr på indretningen

Dette er sponsoreret indhold 

Sommeren nærmer sig, og i Aarhus er det lig med en masse nye tilflyttere, som strømmer til byen for at starte på studiet. For næsten alle de nye tilflyttere, betyder det, at de skal flytte hjemmefra, og måske for første gang. Men hvordan indretter man sit hjem – så det både er moderigtigt, billigt og bæredygtigt? Læs med her – vi giver dig tre gode råd til en tjekket indretning. 

Køb brugte møbler på DBA

Har du også fundet ud af, at møbler er dyre? Især hvis du går efter kvalitetsmøbler, skal du lægge flere tusinde kroner for både en sofa og et spisebord. Og når man skal være studerende i den nærmest fremtid, er det muligvis ikke overskud i budgettet man har mest af. Et rigtig godt råd, til en billigere og mere bæredygtig indretning, er at købe brugte møbler på DBA. I Aarhus er der et stort DBA-netværk, og der er derfor et stort udvalg af billige, brugte møbler rundt omkring i byen. 

Hver måned omkring den første, hvor der er udskiftning af lejere i lejligheder rundt omkring i byen, kan du tilmed være heldig at finde møbler, der er sat ud til storskrald. Så – når det bliver den første kan du med fordel tage din nye roomie under armen, og gå en lille tur rundt i Aarhus C – måske du er så heldig, at din nye sofa venter lige rundt om næste gadehjørne?

Indret med personlige plakater

Ønsker du at gøre dit nye hjem hyggeligt, og samtidig give det et mere personligt twist, skal du kigge efter personlige plakater. Du kan blandt andet købe en plakat med et kort over din hjemby, eller købe en plakat der forestiller Thailand, som du netop har besøgt i løbet af dit sabbatår. 

Du kan finde et stort udvalg af flotte plakater, som kan købes online på Minida.dk.

Inviter farverne inden for

Undersøgelser viser, at jo flere farver du har omkring dig, jo gladere er du. Så hvorfor ikke tænke farverne ind i indretningen lige fra starten? Mal din væg grøn, eller dit dba-spisebord rødt. Og blandt farver keramik på hylderne. 

Lige nu er det specielt den farvede væk, der er på mode, og derfor kan du samtidig tilføje et moderne twist til dit hjem, hvis du farver en væg i lejligheden.