Hver mandag giver vi dig en kulturguide til din uge i Aarhus. Vi har sørget for at vælge arrangementer ud, så der er noget for sanserne, for pengepungen og for hele familien. Vi anbefaler desuden, at du tilmelder dig vores mandagsmail. Her får du hver uge serveret et udpluk fra kulturguiden direkte i din indbakke.

FOR ØJNENE

Teater / kunst / design

Danseforestilling: Impression?
I et råt mix af lyde fra en loopstation, eksperimenterende danse og monologer lægger danseforestillingen “Impression?” op til selvrefleksion. Forestillingen er et spejlbillede af kunstneren Jon Stages egne tanker og idéer, og inspirationen er fundet i hans refleksioner over livet. Det hele er derfor sat ind en kontekst af Jon Stages egne kompositioner, live musik, monologer, skuespil og dans.

svalegangen_aarhus_panoramaDato: 5. november   Tid: 21:00     Sted: Teatret Svalegangen    Pris: 50 kr.

 

FOR ØRENE

Musik / foredrag

Releasefest med Keep Camping
Bandet Keep Camping vandt sidste år KarriereKanonen. De er nu klar med en EP under navnet ”Be There”, der med ekspressiv energi og alternativ poppet lyd sætter fokus på den dybere filosofi i livet. Nu kan du opleve de fem mand bag bandet, når de med deres musik gør et forsøg på at finde meningen med galskaben i et univers af lyrisk tyngde.atlas_aarhus_panoramaDato: 7. november   Tid: 20:00     Sted: Atlas    Pris: 60 kr.

 

FOR PENGEPUNGEN

Kvit og frit

Foredrag om Wes Anderson
Wes Anderson fik sit store gennembrud med fimen ”The Royal Tenenbaums” i 2001. I 2015 blev han nomineret i kategorien bedste film med ”The Grand Budapest Hotel”. Den amerikanske filminstruktør er kendt for sin specielle og ekspressive visuelle stil. Du kan nu blive klogere på ham og hans film ved et foredrag af filmtidsskriftet 16:9 på Dokk1.

wes_anderson_aarhus_panoramaDato: 3. november   Tid: 17:00-18:30     Sted: Dokk1, Lille Sal   Pris: Gratis. Tilmelding kræves

 

FOR FAMILIEN

AGF-SønderjyskE
Støt op om byens fodboldhold og tag en tur på stadion. Det er SønderjyskE, der mandag aften kommer på besøg. Et hold, som har overrasket mange i indeværende sæson, og som lige nu befinder sig i det fine selskab i toppen af tabellen. AGF har derfor brug for al den opbakning og stemning, de kan få fra publikum på lægterne.

ceres_park_aarhus_panoramaDato: 2. november   Tid: 19:00    Sted: Ceres Park

 

UDEN FOR KATEGORI

Musikfilm: Grunge-ikonet fra Seattle
Kom og oplev den rørende musikdokumentar om grunge-ikonet Kurt Cobain fra Seattle. Den ikoniske forsanger fra bandet Nirvana døde i en alder af blot 27 år. Instruktøren bag Brett Morgen har som den første haft adgang til familiens egne arkiver af billed- og videomateriale. Det er der kommet en dokumentar ud af, som er blevet meget anmelderrost. Filmen skildrer både Kurt Cobain’s barndom, musikkarriere og privatlivets heftige op- og nedture.

Dato: 7. november   Tid: 13:00-15:00    Sted: Dokk1, Lille Sal   Pris: Gratis. Kræver ikke tilmelding.