Første stadionkoncert nogensinde: Thomas Helmig på hjemmebane i Ceres Park

For første gang indtager Thomas Helmig et dansk stadion for at fyre sin helt egen koncert af for 35.000 festglade mennesker.

Det siger næsten sig selv, at arenaen bliver dén hjemmebane, den aarhusianske popkonge kender bedst af alle: Ceres Park. Her har han hele sit liv fulgt de lokale helte i de hvide bluser, AGF, fra tilskuerpladserne.

Fredag den 26. juni 2020 er det Thomas Helmig selv, der er på banen som midtpunkt for sommerens store fest i hjembyen. På hjemmebane i den danske midsommer vil Thomas Helmig danse og synge for i en fest med alle de sange, der har sat fut i festglade danskere de sidste fire årtier.

”Jeg har siddet på ’Stadion’, siden jeg var helt lille. Fra jeg, som ung mand, valgte et liv i musikken, må jeg indrømme, at jeg ofte har siddet derude og drømt om, hvor fantastisk det ville være at spille en koncert lige der, på stadion i min hjemby,” siger Thomas Helmig.

En drøm at spille på stadion
Med sommerens store koncert, der kommer til at foregå på en ny scene med bedre udsyn for hele stadion og et helt nyt show, vil Thomas Helmig fuldende en stribe magiske koncerter i hjembyen: jubilæumskoncerten for Aarhus Festuge i 2014 i Mindeparken, triumfen på NorthSide Festival i 2017 og åbningen af Festugen sidste år i Rådhusparken med et hav af gæster.

”De seneste år har for mig budt på uforglemmelige udendørs koncertoplevelser i Aarhus med Mindeparken, NorthSide og Rådhusparken, som har været vilde aftener med fantastisk publikum. Så nu har jeg besluttet, at tiden er inde til at spille en koncert på Ceres Park. Jeg glæder mig fra nu af og er sikker på, at det bliver en kæmpe fest. Nogle drømme bliver til virkelighed,” konstaterer en glad Thomas Helmig.

Plads til 35.000 festglade publikummer
Thomas Helmig kommer ikke til at føle sig alene på Ceres Park. Udover Helmigs band vil et par andre navne, som offentliggøres senere, medvirke i koncerten for øjne og ører af 35.000 fans. Kapaciteten på Ceres Park er større, men arrangørerne har lagt sig fast på det antal deltagere for at sikre, at alle får en optimal oplevelse med plads til at synge med, danse og feste.

En eksklusiv begivenhed er med andre ord i vente, for Thomas Helmig spiller kun én anden koncert næste sommer et helt andet sted i landet, som annonceres senere.