Hvilken virksomhed ønsker du el fra?

Annonce / sponsoreret indhold

Vi er alle afhængige af at have strøm, om det så er i virksomheden eller i hjemmet. Der findes utallige muligheder derude. El priser varierer også ligeså meget som elselskaberne. Er du i tvivl om, hvilket selskab du skal vælge som dit elselskab, kan du for eksempel altid forhøre dig rundt med hensyn til hvem andre brugere eller bruge internettet. Derudover har du muligvis også nogle forskellige krav til dit elselskab, om det så kommer an på pris, tilbudspakker eller klimavenlig energi. Vær derfor klar over dine behov, inden du starter din søgning.

100 % klimavenlig energi

Går du rundt og ønsker et elselskab, der lover 100 % klimavenlig energi, er Blue Energy en mulighed. I dag er vi meget ramt af klimaforandringerne. Det er dermed vigtigt at handle kraftigt ud fra dette. 

Blue Energy har handlet ud fra dette. De tror nemlig på, at vi heller ikke er ligeglade med klimaet. Blue Energy sælger kun strøm, der udelukkende støtter de vedvarende strømproducenter og de nyeste sol- og vindanlæg. 

Blue Energys vision er en grøn omstilling af energisystemet i Danmark. De støtter dermed op om de klimavenlige ressourcer og er sikker på, at du vil det samme. Du støtter dermed de vedvarende strømproducenter og sol- og vindanlæg gennem Blue Energy. 

Udover, at du støtter de vedvarende strømproducenter og de nyeste sol- og vindanlæg, kommer du også til at forstå din strømregning. Blue Energy gør din regning overskuelig og gennemsigtig for dig. For vi kender alle til strøm, men det er sjældent, at vi kender til produktet strøm, eller forstår vores elregning – og får vi det forklaret, er det ofte på et højt teknisk niveau. Blue Energy sørger derfor for, at du forstår dit produkt, din strøm, og din regning. 

Hvem er Blue Energy

Blue Energy blev i sommeren 2014 opstartet af kommerciel direktør og partner Mads Andreas Olesen sammen med sine partnere Christopher Olesen og Allan Flindt. 

De valgte netop at opstarte et selskab, der sælger 100 % klimavenligt strøm, da den klimamæssige situation er kritisk i dag. Dette er ikke blot noget, de har fundet på som salgstrick. For 95 % af verdens klimaeksperter er blevet enige om, at den direkte årsag til den kritiske klimasituation i dag, skyldes de store mængder CO2 og anden luftforurening som olie, gas og kul producerer. 

Efter at Blue Energi kom på markedet, gik der kun fire år, før det blev solgt igen. Mads Andreas Olesen, Allan Flindt og Christopher Olesen så muligheden for at sælge, da der blev krævet nye og kreative ideer til at videreudvikle Blue Energy. Blue Energy blev opkøbt af investeringsfonden New Nordic Advisors for over 100 millioner danske kroner. 

Selvom firmaet blev solgt, blot fire år efter opstart, sidder Mads Andreas Olesen stadig som kommerciel direktør og partner ligesom Christopher Olesen og Allan Flindt. De tre partnere er dermed med, på den nye kreative rejse Blue Energy er på, sammen med den nye ejer New Nordic Advisors.