Har du fået en god idé til et projekt?

Dette indhold er sponsoreret.

Idéer har det med at dukke op på de mest forunderlige tidspunkter – i badet, i en drøm eller på bilturen hjem fra arbejde. Når de endelig rammer, handler det i bund og grund om at gribe dem – og gøre det til noget større ved at realisere dem.

I dag ser mange projekter dagens lys takket være fundraising, der er en udbredt finansieringsform blandt både foreninger, nystartede virksomheder og frivillige. Hos https://projekter.nu/ kan du få hjælp fra eksperter, der har 17 års erfaring inden for fundraising. Book allerede dit første uforpligtende møde i dag – ganske gratis.

Kom godt fra start og få hjælp til det strategiske

Det kræver viden og kendskab til de enkelte fonde, hvis du ønsker at opnå de bedste odds for at blive godkendt. Derfor er det en god investering at søge hjælp udefra, så du bl.a. kan få hjælp til:

  • At skrive den perfekte ansøgning, der rammer plet med de værdier, du finder hos den pågældende fond
  • At få styr på al relevant lovgivning så du er godt udrustet, inden du søger støtte
  • At finde en fond, der donerer og har en særlig interesse for projekter inden for dit område

Fundraising giver dig uanede muligheder

Det er en lang proces inden en given fond vælger at acceptere din ansøgning og dermed give økonomisk støtte til dit projekt. Men der er mange muligheder i fundraising, som gør, at det kan give dig uanede muligheder for at sætte gang i et projekt, hvor økonomien er helt afgørende for realiseringen.

I dag finder du et stort udvalg af fonde, der alle har interesser i forskellige områder. Der er derfor en god sandsynlighed for, at du finder en fond, som vil være villig til at hjælpe dig og støtte op om dit projekt, så det kan få offentlighedens søgelys.