Forretningsrejse i Århus

Annonce/sponsoreret indhold.

Århus er Danmarks andenstørste by og dermed et oplagt sted at afholde konference af forskellig art. Det kunne være et seminar for mediefolk og journalister, en bæredygtighedskonference eller en international forsamling af professorer. Både i den centrale del af Århus og lidt uden for byen er der forskellige flotte lokaler, som kan lejes til varierende pris. Mens Marselis, MALT og DGI-huset er de mere traditionelle valg, er der også kommet nye til i de senere år, som tilbyder mødelokaler Århus. Et af dem er hotel GuestApart, som ligger i Skejby og fungerer som både hotel, restaurant og forsamlingssted for forretningsfolk.

Byen har det hele

Det er ikke overraskende, at mange vælger at afholde seminar eller forretningsmøde i skønne Århus. Byen er på mange måder en blanding mellem storby og en mindre by på samme tid, og den rummer både det hyggelige og intime samt de mange tilbud og områder, der kan hver deres ting. I Århus er der lækker kulinarisk oplevelse i vente, og det er ikke for sjov, at flere steder har fået Michelin-stjerner. Uanset om man opsøger delikatesser på Frederiksbjerg eller i det hippe Latinerkvarter, så kan man glæde sig selv og gæsterne med god mad.

Vil man shoppe indimellem programmet, så er der rig mulighed i en af byens mange storcentre eller smarte genbrugsbutikker. I indre by er der alt fra mainstream tøj til gode tilbud over det dyre og eksklusive til de helt unikke fund hos secondhandbutikkerne.

Forkæl kroppen under besøget

Er man i Århus i arbejdssammenhæng, kan man nyde nogle af de kvaliteter, som er nævnt ovenfor. Man kan også vælge, at tage et par timer ud af arbejdsskemaet for at forkæle sig selv og pleje krop og hoved. Det kunne være i en af byens mange wellnesslokationer såsom wellness i DGI-byen eller en tur i Grossererbadet på Badeanstalten Spanien. Her kan man tage hen alene eller sammen med kollegaer og venner.

Oplever man ømhed i nakke og krop som resultat af stillesiddende arbejde, stress eller generelle spændinger, er der også hjælp af hente. Der er nemlig rig mulighed for at få fat på en kompetent kiropraktor i Århus. En kiropraktor går ind og arbejder med nerver, led og muskler, så du kan få fornyet energi igen. Det kan være guld værd, hvis du deltager i en konference eller skal føre nogle intense forhandlinger igennem. Kun ved at være ovenpå psykisk og mentalt, kan du levere det bedste resultat.

Læs mere online om Århus inden dit besøg

Skal du til i enten en uge eller blot et par dage på forretningsrejse, kan du med fordel researche lidt på nettet først. Da kan du måske få passet dine ønsker ind. Hvad end det måtte være en kulturel tur på Aros, en lækker middag på et velrenommeret sted eller en massagebehandling. Det er altid godt at udnytte en forretningsrejse til at lære den by at kende, som man besøger.