Følg med, når sommerens events afholdes

Dette indhold er sponsoreret.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at sommeren 2020 bliver anderledes, end hvad vi normalt har været vant til. Men det betyder ikke, at sommeren lukker ned for events og andre spændende tiltag i Aarhus. I stedet er der blevet taget nye og kreative metoder i brug, så vi alle kan være samlet om det, vi elsker ved livet i storbyen.

I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kan være med, når tingene sker. Du behøver nemlig ikke altid møde fysisk op, men i stedet kan du skrue op for musikken og nyde den gode stemning hjemmefra.

Få en iPhone SE ved hånden og se det hele hjemmefra

I takt med forbud mod koncerter, festivaler og en lang række andre begivenheder kan udsigterne til en god sommer være lange. Heldigvis har danskerne været særdeles kreative og skabt et helt onlineunivers spækket med begivenheder og events landet over. Her bliver koncerter live-streamet, og forskellige begivenheder løber over skærmen, så du kan følge med ude i solen.

Vil du gerne følge med i de mange live events, bør du altid have udstyret i orden. Med en iPhone SE kan du være helt sikker på at have de bedste forudsætninger for en lynhurtig forbindelse, høj skærmopløsning og et godt udsyn. Den nye iPhone SE 2020 er spækket med de bedste kvaliteter fra Apples topmodeller, men forklædt i et gammelt design, som vi kender.

Så vil du streame dine favoritbegivenheder eller Superligaen på terrassen eller i sofaen? Så er der særligt gode muligheder for en hjemmeoplevelse ud over det sædvanlige.

Drive-in for fulde drøn

Som noget helt nyt er Aarhus blevet forsynet med en Drive-in-scene, der er beliggende ved Aarhus Lystbådehavn. Her finder du den klassiske opsætning, som vi kender det fra koncerter, men i stedet for at stå som sild i en tønde, vil du her parkere din bil foran scenen og nyde underholdningen herfra. På den måde overholdes alle retningslinjer, og du kan tune ind på din radio for at lytte med.

De første events på den store scene var primært standup, men i dag bliver der også vist både film og spillet live-koncerter fra nogle af de største navne inden for dansk musik. Her får du altså den fulde oplevelse, som vi kender det fra sommerens koncerter, men på en sikker og særdeles bekvem måde. Du slipper nemlig for ømme ben under koncerterne.

Hold øje med de små begivenheder

Selvom vi ikke må samles mange mennesker, vil der stadigvæk være en lang række af events og begivenheder i Aarhus hen over sommeren. Det kan være lagersalg, butiksåbninger eller intimkoncerter, og disse kan du altid tage med til. For at være helt opdateret, er Facebook ofte din gode ven. Her bliver der oprettet et utal af begivenheder hen over sommeren, der fortæller dig mere om, hvad Aarhus har at byde på.

Du kan også skrive det første event i kalenderen, når den nye iPhone SE lanceres. Her kan du være sikker på god stemning og blive klar til at følge med, når det hele udspiller sig rundt omkring i byen.