Få motion med en havetrampolin

Sponsoreret indhold

Synes du, det er dødkedeligt at løbe en tur eller cykle frem og tilbage fra arbejdet for at få motion? Der er enormt mange forskellige måder, man kan få motion på, og de behøver ikke føles som en pligt. Med en havetrampolin har hele familien den perfekte mulighed for at få motion. Trampoliner er ikke udelukkende henvendt til børn. Unge og voksne kan også sagtens få masser af sjov af at hoppe på trampolin, og du vil garanteret kunne mærke nogle muskler, du ikke plejer at kunne mærke, dagen efter.

Det er også den perfekte måde at skabe en hyggelig familierelation. Børnene har mulighed for at bruge timevis udenfor i haven, og efterhånden som solen kommer frem i løbet af foråret vil der opstå en masse tidspunkter, hvor børnene gerne vil udenfor. På trampolinguiden.dk kan I danne jer et overblik over alle de forskellige overvejelser, der er gode at have med, når man overvejer at købe en trampolin.

Sikkerheden i top

Det er vigtigt, at sikkerheden er i top, når man har en trampolin. Først og fremmest bør man undersøge, hvor mange kilo, en trampolin kan klare, så der ikke pludselig er for meget vægt på, når den bliver brugt. Desuden bør man aldrig være mange på en trampolin, da det skaber risiko for, at man rammer ind i hinanden eller kommer til skade.

Trampoliner med ben under bør altid have net på. På den måde undgår man at ryge udenfor trampolinen, hvis man hopper lidt skævt, hvilket ellers kan gøre ondt eller give skader, man gerne vil undgå. Et alternativ er at grave trampolinen ned, så man ikke falder langt, hvis man ryger udenfor. En nedgravet trampolin føler man samtidig fylder mindre i haven, hvor en almindelig trampolin med ben godt kan virke til at fylde meget. Man kan altid undersøge, hvad, man tænker, passer bedst.