En hel uge i Aarhus

Dette indhold er sponsoreret 

Måske kender du byen ud og ind? Måske er du helt ny? Måske er du bare op opdagelse? Hvad end din grund for at være i Aarhus er, så har vi her planlagt en hel uge, som sikrer, at du får nogle fede dage – og tid til at slappe af. Og husk at slutte ugen af med Eurovision Odds, så du får stemt på din favorit.

Mandag – Moesgaard Museum

Der findes en helt fantastisk skjult perle i de aarhusianske skove – nærmere betegnet Moesgaard. Her finder du et fantastisk arkitekttegnet museum, der tårner sig op ad en smuk bakke, omringet af skov.

Tirsdag – Pool turnering på Sharks

Hvis I trænger til lidt udfordring, kan I med fordel besøge Sharks i hjertet af Aarhus. Her finder du en hyggelig bar med mulighed for at spille pool, så kan I jo spille om, hvem der skal give øl resten af turen.

Onsdag – En croissant på Aarhus Ø

En helt ny bydel er i de seneste år skudt op ved vandet. Her kan du finde en helt ny bydel, som bugner af liv og smukke omgivelser. På din tur må du ikke glemme at smutte forbi MIB bageren og snuppe en croissant – noget nær Aarhus’ bedste. 

Torsdag – Et dyp ved den uendelige bro

I udkanten af Aarhus finder du den uendelig bro placeret ved Ballehage strand. Så sørg for, at du har pakket håndklædet, et par varme sokker og badetøj, så du kan få dig et dyp. I området ligger der også mange isboder, så forbered dig på en vaffel eller to.

Fredag – tapas på Stechers

Langs åen finder du en lækker tapas restaurant, som yder høj service og god stemning. Her kan du få tapas til billige penge samt vin ad libitum – ja, du hørte rigtig. Så hvis du er klar på god mad, skal du besøge dette sted.

Lørdag – Sofahygge og talentprogrammer

Om lørdagen triller det danske Melodi Grand Prix over skærmen med årets største fest. Her er der lagt op til god musik, pailletter. Her kan du udleve din indre diva og lade dig fylde af snacks og hyggelig stemning. Det er helt lovligt at tage en flaske vin med i sengen på sådan en aften!

Søndag – brunch på Globen Flakket

Den bedste og mest budgetvenlige brunchbuffet findes på Globen Flakket helt centralt for enden af åen. Her kan du bl.a. nyde hjemmelavet nutella, vafler og surdejsbrød. Du vil øjeblikkeligt føle dig hjemme pga. den hyggelige indretning og stemning i cafeen.