De bedste freestylere at holde øje med i 2022

Sponsoreret indhold

Der er mange fodboldspillere i dag, som er exceptionelle freestylere. De har for vane at vække en spændende følelse hos fansene ved at give dem et godt show. Det er rigtigt, at et holds bedrift er en kollektiv indsats, men nogle spillere har det, der skal til for at gøre et massivt indtryk på et hvilket som helst tidspunkt. Her ser vi på de 10 bedste spillere, som man skal holde øje med ved det næste VM i fodbold.

I takt med at fodbold bliver mere teknisk, vil du opdage, at disse spillere ikke bare er hurtige. De kan også holde bolden, drible og aflevere med lethed.

Vi har udvalgt ni spillere, der kan gøre en forskel for deres respektive hold på et hvilket som helst tidspunkt. De har været virkelig imponerende siden starten af klubturneringen i 2022 og har en fremragende præstation.

Lad os nu se på spillerne, og hvad de kan tilbyde deres hold.

10 spillere, der ikke må overses

Denne liste er en samling af de bedste spillere på alle positioner på banen. Uanset om det er målscoring, afslutning, teknik, taktisk opmærksomhed, aflevering, forsvarsspil eller positionel opmærksomhed. Du kan besøge godkendte online casinoer for at placere dine væddemål, hvis du er en bet-elsker.

1. Kylian Mbappe

PSG-superstjernen Kylian Mbappe er vores første valg på grund af hans utrolige talent. Med sit utrolige tempo og sin evne til at afslutte kan han få tingene til at ske på ethvert tidspunkt i en kamp. Mbappe var en del af Frankrigs VM-vinderhold i 2018.

Der er ingen tvivl om, at han har det, der skal til for at gøre en forskel denne gang, når man tænker på hans utrolige statistik allerede i denne sæson i PSG.

2. Ousmane Dembele

Den franske landsholdsspiller Ousmane Dembele er nummer to på vores liste, når det kommer til showboating og utrolige spilleegenskaber. Han har en unik spillestil, der skræmmer forsvarsspillere og gør ham fremragende.

Med sin ukonventionelle dribleteknik, hurtighed og frispark er Dembele en spiller, der er i stand til at manipulere forsvarsspillernes adfærd og tvinge dem til at træffe svære valg eller uopfordrede forpligtelser.

3. Kevin Debruyne

Den belgiske superstjerne Kevin De Bruyne er nummer tre på vores liste. Han er enestående med sine kreative afleveringer og skud. Han er uden tvivl en af de bedste i verden i den henseende.

De Bruyn har været sensationel i sin klub, Manchester City, i denne sæson. Han var afgørende for, at de kvalificerede sig fra Champions League-gruppespillet og endte på andenpladsen i Premier League-tabellen. Der er ingen tvivl om, hvad han kan bidrage med til den belgiske trup. Han er ganske enkelt fremragende.

4. Lionel Messi

Vi ved alle, hvor god den syvdobbelte Ballon d’Or-vinder er. Han har vist os det sæson efter sæson, og som vi har set på hans klubs præstationer i denne sæson, har han virkelig været utrolig.

Vi kan ikke tale om freestylere uden at nævne Lionel Messi. Han er unik og meget alsidig; han skaber, dribler, scorer og forsvarer endda. Han førte det argentinske hold til at vinde både Copa America og Finalissima mod henholdsvis Brasilien og Italien. Der er ingen tvivl om, at Lionel Messi er en magtfaktor, som man skal regne med, og hans hold ser ud til at være velforberedt til VM.

5. Vinicius Junior

Han er også en af de unge stjerner, man skal holde øje med. Han er en usædvanlig eksplosiv fyr, der kan rive sig igennem en bagkæde med et rettidigt løb takket være sit blæretempo. Både hans bevægelse med bolden og hans bevægelse uden for bolden er fremragende.

Den brasilianske landsholdsspiller er en af de bedste freestylere i dag, og hans spillestil forbløffer fodboldfans og tilhængere over hele verden. Jeg er sikker på, at han vil give os en dybdegående opvisning i den kommende VM-konkurrence.

6. Gonzalo Plata

Den indledende kamp ved VM 2022 mellem Qatar og Ecuador er ikke ligefrem en kamp, der får adrenalinen til at pumpe, men Plata er måske nok til at gøre det værd at se den.

Real Valladolid-fløjen, der kun er fyldt 21 år, men som allerede har scoret fem mål i 28 kampe for Ecuador, var en vigtig faktor i kvalifikationen foran hold som Chile og Colombia.

7. Samuel Chukwueze

Den nigerianske landsholdsspiller er også et utroligt talent, som man skal holde øje med. Chukwueze har en utrolig evne til at gøre forsvarsspillerne ubehagelige, når han får bolden; han er sjov at se på. Kun få spillere overgik hans driblinger i sidste sæson, og han er allerede fyr og flamme for den nuværende klubsæson.

8. Sofiane Boufal

Den 29-årige marokkanske landsholdsspiller har fortsat med at udfordre spillerne og drive på forsvaret to år efter, at han forlod St. Mary’s, men han har siden tilføjet slutproduktet. I denne sæson har Boufal bidraget med 3 mål og 3 assists for Angers i Ligue 1, hvilket giver et gennemsnit på et mål eller en assist hvert 120. minut. Han er et talent, som man skal holde øje med i VM-turneringen.

9. Evan Guessand

I år har Guessand spillet på en række angriberpositioner for Nantes, og ved at få europæisk erfaring har han hjulpet det franske hold med at komme videre fra deres UEFA Europa League-gruppe. Når han lægger bolden på sin højre støvle, får han modstanderens forsvar til at tage sig i agt.

Konklusion

VM er en hård konkurrence, der vækker stærke følelser hos både spillere og fans. Vi kan få en klassepræstation fra spillere, som vi mindst forventer det af.