Alle biler behøver service og reparationer

Annonce/sponsoreret indhold.

Om den bil du ejer er ny eller gammel behøver den service og reparationer. Dette er umuligt uden de nødvendige materialer og reservedele.

Besøg vores online-shop rexbo.dk for der har vi reservedele til alle biler, selv veteranbiler. Herinde vil du finde en bred vifte af reservedele, heriblandt, bremsecalipere, bremseskiver- og klodser, olie, motor- og luftfiltre, remme, kæder, tændrør og krympeflex. Udover høj kvalitet af produkter og services sikrer vi ydermere nemme betalingsmoder, fra Paypal til Visa og Mastercard.

Gør dig bekendt med vores katalog og du vil blive overrasket over vores lave priser. Hver del i vores sortiment kommer med en detaljeret beskrivelse. Du kan søge efter reservedelen ved at indtaste din bils registreringsnummer eller reservedelens OEM nummer. Begrænset tid er nødvendigt for at bestille online – Alt du skal gøre er at tilføje et produkt til din kurv og fortsætte til betalingen. Vores varelager er lokaliseret i Berlin i Tyskland så levering af varer i Europa er udført ved hjælp af pålidelige transportfirmaer med kortest leveringstid muligt. Vi udfører ordrer og sender delene lige efter bestilling.

En klient orienteret og erfaren support står til din rådighed. Vores eksperter er til rådighed både på telefon og E-mail. Hold dig ikke tilbage med spørgsmål der måtte dukke op. De kan også informere dig om de bedste tilbud på dagen. Ydermere kan du få 5% rabat, nyheder og rabatkuponer ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.