Trænger kloaknettet til en fyldestgørende skadesrapport?

Sponsoreret indhold

Der kan være mange fejl og mangler i et kloaknet. Det skyldes ikke mindst, at meget kan gå galt. Har du for eksempel mistanke om rotteangreb eller brud på kloakken, er det tid til at tage sagen i egen hånd og bestille dygtige arbejdere til at komme og undersøge den konkrete situation. De rette kloakfolk kan dygtigt og effektivt lokalisere eventuelle problemer med såkaldt tv-inspektionsudstyr.

Med tv-inspektionsudstyr findes problemet hurtigt

Er du træt af at gå og spekulere over, hvad der mon er galt med kloaknettet, og vil du gerne bare have handlingen til at skride frem? I så fald starter det hele med at få lokaliseret problemet nede i rørene. Det kan for eksempel være ved hjælp af et bredt udvalg af tv-inspektionsudstyr. I denne kategori finder du for eksempel følgende:

  • Mobile selvkørende traktoranlæg kan benyttes, hvis større hovedledninger skal inspiceres.
  • Skal der foretages en helt simpel tv-inspektion, kan det være på sin plads at benytte manuelle håndskubbekameraer, som føres af operatøren.
  • Skal der laves en komplet løsning over større afstande, findes der også muligheder for dette, med en fremføringslængde på op til 600 meter.

Om du kender så meget til de enkelte muligheder, betyder dog ikke så meget. Det kan altid betale sig at tage kontakt til en specialist for at høre mere om deres konkrete vurdering.

Specialister går op i at have det rette udstyr

Som specialist inden for tv-inspektion af kloaker, går den enkelte ofte højt op i at have det rette udstyr til de enkelte konkrete opgaver og formål. Der findes mange forskellige typer af tv-biler med forskellige opbygninger, når det kommer til det indre interiør.

Typerne varierer meget, og der findes for eksempel også diverse udgaver til stikledningssystemer. Kameratraktorer fås derudover både til installation i tv-bil eller til at være en del af et mobilt system.