Trænger din familie til en ferie?

Sponsoreret indhold

Det er lækkert at holde ferie – og måske er du allerede nu på jagt efter gode idéer til din næste af slagsen. Er du i humør til at blive inspireret til, hvordan familiens næste ferie skal være? Her får du fire bud på forskellige slags ferier, du kan planlægge ud fra.

Kom tæt på naturen

Der er mange gode muligheder for at komme i kontakt med naturen i sin ferie. Det kan både være en vaskeægte campingferie med campingvognen hægtet på bilen, et telt under armen eller med en hyggelig, lille hytte sluttet om sig. Eller måske vil du finde et par sheltere, der kan huse jer?

I naturen kan du befinde dig midt i roen tæt på vandet, i skoven eller med udsigt fra bjergene. Du skal dog orientere dig om, hvor du må slå dit telt op, når I skal slå lejr. Der er nemlig ikke helt frit spil, hvor du stiller din campingvogn eller kravler i soveposen.

Lad dig inspirere af dejlige lokationer til campingferier med vacanceselect.com. Også udlandet giver dig mange muligheder for at campere.

Tæt på storbyens pulserende byliv

I den anden ende af skalaen vil du måske hellere på jagt efter en storbyferie. Shoppingoplevelser, seværdigheder, et spændende natteliv og meget andet står i centrum, når man lander i en storby. Det kan være en god idé at orientere sig hjemmefra, hvad byen har at byde på, som I gerne vil opleve, når I når frem. I kan også være impulsive og lade jer inspirere undervejs, som I falder over spændende ting. Både den danske hovedstad såvel som storbyer verden over har uden tvivl alt det, I drømmer om for en storbytur.

Oplev andre kulturer

Er du videbegærlig og elsker at udforske autentiske og smukke kulturer, kan det være denne slags ferie, du lander på. Uanset om du er kunstinteresseret, på jagt efter historiske ruiner eller noget helt tredje, så er der mange kulturskatte at fordybe sig i, som er interessante for både små som store rejsende. Berig jeres liv med en ferie, hvor man også får lov til at reflektere over eget ståsted.

Nyd en lækker badeferie i poolen

Der er grobund for rigtig familieferie, når du ser dig om efter en badeferie blandt varme himmelstrøg. Det danske vejr byder ikke altid på rigtigt sommervejr, og hvis det er det, du er ude efter, så er der mange destinationer, der inviterer på strandvejr. Liggende på solsengen med en bog eller svømmende i det azurblå hav er der uden tvivl afslapning i højsæde.

Der er mange lækre hoteller, som har alt fra trerettersmenu til en indbydende pool, der bare venter på, du hopper i og med udsigt ud over havet. Skal det være all-inclusive?

Vælg den ferietype, I trænger til – og glæder jer til, allerede inden flybilletterne er bestilt eller campingvognen fundet frem. I kan også vælge at kombinere flere af ferietyperne som eksempelvis en bade- og kulturferie, så I får det bedste fra begge verdener.