Stemningsfuld julekoncert med kor og bigband i Aarhus Domkirke

Aarhus Jazz Orchestra og Skt. Clemens Drengekor synger julen ind i Aarhus Domkirke sammen med gæstesolist Karmen Rõivassepp i aften klokken 19.30.

Traditionen tro spiller Aarhus Jazz Orchestra julen ind i Aarhus Domkirke sammen med Skt. Clemens Drengekor. De smukke hvælv i Aarhus Domkirke sætter rammen for juleatmosfæren og de velkendte toner af julens herlige klassikere.

Estisk talent som solist
I år er den estiske sangerinde Karmen Rõivassepp med som gæstesolist. Hun er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, og i 2018 vandt hun den nyoprettede “Aarhus Jazz Talent Prisen” for sit virke med aarhusiansk jazz.

Ved dette års julekoncert vil publikum opleve velkendte juleklassikere samt ny musik skrevet af Karmen Rõivassepp selv – med bigband, kor og solist i skøn juleforening.

Derudover kan publikum endnu engang glæde sig til at opleve værket Sonum Cathedralis, der blev uropført ved julekoncerten i 2018. Værket er komponeret af Cesar Joaniquet, saxofonist i Aarhus Jazz Orchestra, og det er skrevet særligt til Aarhus Domkirke.