Stærke gulv brands i 2022

Sponsoreret indhold

I modebranchen er der Louis Vuitton, Gucci og Chanel. I bilbranchen er der Audi, BMW og Mercedes, men hvad er de stærkeste, når emnet er flottegulve. Der findes mange forskellige gulvtyper og indenfor hver af dem findes der stærke brands. Her får du et bud på nogle af de stærkeste gulvbrands.

HARO

Når det gælder gulvproducenter er det svært at komme uden om den tyske gulvproducent HARO.

HARO blev grundlagt i 1866 og er stadig den dag i dag en familieejet virksomhed. HARO er kendt for deres evne til at kombinere høj kvalitet og innovation.

HARO producerer i dag både forskellige typer trægulve, laminatgulve, korkgulv og deres helt egen gulvtype designgulvet DISANO.

Derudover er HARO kendt for at have en stor fokus på at skabe gulve, der både er gode for dit indeklima og for miljøet. Virksomheden bruger eksempelvis kun PEFC-certificeret træ, hvilket garanterer at træet er produceret på en ansvarlig måde og med omtanke for miljøet,

Et andet eksempel på HARO’s omtanke for omverdenen er at DISANO gulvene, kan afskaffes sammen med det almindelige husholdningsaffald, fordi gulvet ikke indeholder stoffer, der ikke må smides i skraldespanden.

Udover gulve producerer HARO også forskellige typer tilbehør til gulve såsom rengøringsmidler, monteringstilbehør, produkter til reparation af gulve, fodlister, trappeforkanter og lignende.

Berry Alloc

Berry Alloc er en del af den Belgiske virksomhed, Beaulieu International Group (B.I.G) og er navnet for den del af virksomheden, der producerer gulve.

Berry Alloc producerer både forskellige typer parket-, laminat-og vinylgulve, men er især kendt for sine højtrykslaminater. Højtrykslaminat er en særlig type laminat, der grundet produktionsmetoden er særligt slidstærk. Berry Allocs højtrykslaminater kommer derfor med livstidsgaranti, hvis gulvet lægges i en privat bolig.

Laminatgulvene findes med både trælook og klinkelook. Gulvene er kendt for at være meget naturtro i deres udseende og udvalget er stort.

Et helt særligt kendetegn ved Berry Allocs laminatgulve er deres særlige kliksystem i aluminium.

Udover gulvene producerer Berry Alloc også til mange af deres gulv matchende liste såsom fodlister og t-lister.

Berry Alloc lægger i sin produktion vægt på at have en moderne æstetik samt en høj kvalitet med fokus på nem montage, god holdbarhed og lang levetid.

Derudover har Berry Alloc også fokus på at påvirke miljøet mindst muligt.

Egetæpper

Gulvtæpper er også en gulvtype, der findes i mange danske hjem og her er danske Egetæpper eller Ege Carpets som virksomheden også hedder i dag umulig at komme udenom ikke bare her i landet, men også på verdensplan.

Egetæpper blev grundlagt i 1938 og er i dag en af Europas største producenter af tekstil gulve. Allerede fra starten havde virksomheden fokus på den nyeste og mest avancerede teknologi, det har man stadig og Egetæpper er derfor kendt for at være fremadtænkende og innovativ. Samtidigt er navnet Egetæpper synonymt med tæpper af høj kvalitet. 

Egetæpper producerer i dag både væg-til-væg-tæpper, tæppefliser og løse tæpper i alle regnbuens mange farver samt i forskellige mønstrede designs. Du kan sågar ved nogle tæpper selv få indflydelse på, hvordan tæppet skal se ud eksempelvis med konceptet Any Shape, hvor du selv kan bestemme formen på dit løse tæppe.