Sådan kommer du bedst gennem skilsmissen med børn involveret

Sponsoreret indhold

I dag er det langt fra unormalt at blive skilt. Faktisk er der en stigende tendens til at par i dag vælger at gå fra hinanden, hvis de kan se at de ikke længere gør hinanden lykkelige.

Selvom det selvfølgelig er godt at flere vælger at gøre noget som på sigt vil gøre dem gladere, er det heller ingen hemmelighed at en skilsmisse ikke altid er nem. Dette skyldes at der er mange ting som skal aftales, og særligt hvis der også er børn involveret kan der opstå en del gnidninger. Ønsker I også at komme bedst igennem en skilsmisse, hvor der er børn involveret, kan I med fordel læse med herunder.

Sørg først og fremmest for at vise hensyn til jeres børn

Særligt for yngre børn kan det være svært for dem at forstå at mor og far ikke længere er sammen, og at familien på en måde bliver splittet op. Børn forstår nemlig ikke helt de følelser som er involveret, og de konflikter I indbyrdes har oplevet.

Når I skal annoncere skilsmissen til jeres børn, er det derfor vigtigt at I får fremlagt det på en ordentlig måde, og at I holder den gode tone. Herudover er det også vigtigt at I får kommunikeret til jeres børn at skilsmissen ikke er baseret ud fra noget de kunne have gjort. Mange børn begynder nemlig også at overtænke deres egen opførsel, og kan bebrejde sig selv.

Tag kontakt til en advokat hvis I oplever problemer

At skulle dele børn med en som man ikke længere bor med, er ikke altid nemt. Her oplever mange par problemer med at blive enige om hvordan de skal dele tiden med børnene. Har I også oplevet at I ikke kan blive enige, kan det være en god ide at søge hjælp hos en advokat med speciale i familieret.