Lær at spille klaver – kom godt i gang med disse 3 trin

Sponsoreret indhold

Har du altid gerne ville lære at spille klaver, og synes du, at nu skal det være? Det kan være ret så forvirrende at finde ud af, hvordan man egentlig lige kommer i gang med at lære at spille klaver. Er det en følelse, du kan nikke genkendende til, så er du heldigvis landet det rigtige sted. Denne guide indeholder 3 trin, der har til formål at hjælpe dig godt i gang med at lære at spille klaver.

Lær’ at læse noder

Inden du for alvor går i gang med klaverspillet, gør du klogt i at lære at læse noder til klaver først. I langt de fleste tilfælde er det nemlig afgørende, at du er i stand til at læse noder, hvis du vil lære at spille sange og melodier.

Kender du ikke nogen, der kan hjælpe dig med at få et kendskab til nodesystemet, så er der heldigvis masser af hjælp at hente online.

Lad dig ikke skræmme: Start i det små

Det kan virke som en umulig opgave i starten, når du skal lære at spille klaver. Denne følelse af enhver klaverspiller siddet med i starten. Her er det vigtigt at huske på, at du ikke skal lade dig skræmme. Hvis du starter i det små, så vil du hurtigt opleve fremskridt, hvorfra du kan bevæge dig videre fra begyndervenlige melodier til mere komplekse sange.

Meld dig til klaverundervisning

Har du svært ved at få klaverspillet ordentligt ind under huden? Så kan du melde dig til klaverundervisning. På den måde kan du få målrettet undervisning, hvor du lærer om klaverspil fra ende til anden. Formålet med klaverundervisning er, at du skal blive en rigtig god pianist. Vil du melde dig til klaverundervisning, forudsætter det, at du har pengene til det – for det koster naturligvis et vist beløb.