Sådan indretter du et moderne badeværelse

Sponsoreret indhold

Indenfor tøj og design, er det normalt at moden skifter og forskellige trends kommer og går. Det gælder også indenfor indretning af badeværelse.

Hos flottebade.dk har vi de produkter, som trender lige for øjeblikket. Men hvordan indretter du et moderne badeværelse og hvad skal det indeholde?

Badeværelses trends!

På produktsiden, er der en række produkter, som et moderne badeværelse skal indeholde.

Det kan selvfølgelig variere lidt, alt efter hvor mange personer man er i husstanden, og hvilken aldersgruppe de tilhører. Det vil vi komme ind på her.

Spejle med lys og andre funktioner: Med LED lysets indtog, har man fået mange nye muligheder for at skabe lys. Uden at strømforbruget stikker af. Det ses især på de spejle man kan få til sit badeværelse, hvor man har tilføjet mange ekstra funktioner. Således kan du få LED spejle, hvor du kan dæmpe lyset, eller ændre farvetonen på lyset. Men også spejle med indbyggede højttalere og varme, så de ikke dugger til, er noget som er meget moderne.

Bruseniche: Skal dit bruseområde være moderne, så er der 2 ting, det skal indeholde. Det første er, at den skal laves af glas. Med en bruseglas løsning, får man et let og minimalistisk udseende på sin bruseniche. Brusenicher bliver også større end tidligere og der kan man lave nogle virkelige flotte løsninger med glas. For eksempel såkaldte walk-in løsninger. Det andet som man skal have i sin bruseniche, er en stor hovedbruser af ”rainshower” typen, som giver et regnvejrsagtigt brusebad. Enten fra et komplet brusesæt med hoved- og håndbruser, eller i de perfekte tilfælde, som indbygningsmodel, hvor armaturdelene er integreret i væggen.

Andre Indbyggede armaturer: Som netop nævnt med indbyggede brusere, så er dette også noget, som er meget moderne omkring håndvaskarmaturer og vandhaner til badekar. Det skaber den enkelthed som er en helt stor trend for øjeblikket, ligesom det er mere rengøringsvenligt.

Farver på badeværelset: Det er igen blevet moderne med varme farver på badeværelset. Det kommer til udtryk ved at armaturer og badtilbehør i messing og kobber, er noget som man ser mere og mere af. Badeværelsesmøbler i træ overflader og klinker i varme, naturfarver er også noget som er meget moderne at indrette sig med.