Sådan indretter du en lille lejlighed i Aarhus

Dette indhold er sponsoreret.

Uanset om du netop er flyttet til Aarhus eller har boet der i noget tid, vil du vide, at det at have flair for indretning af små lejligheder kan være guld værd. Det er gældende i forhold til stilmæssigt at få lejligheden til at se godt ud, mens det praktisk også skal være muligt at have den daglige gang i lejligheden. Dette kan dog være udfordrende, men her får du nogle råd til, hvordan du bedst kan gøre dette.

Find de rette møbler og placér dem taktisk

Først og fremmest er det vigtigt, at du finder de rette møbler, da det selvsagt vil betyde noget for det stilmæssige såvel som for det praktiske. Eksempelvis kan du, hvis du har en meget lille lejlighed, vælge at slå to fluer med et smæk og investere i en god sovesofa. Denne kan du så slå ind til sofa, hvis der kommer gæster, så du får mere plads. Hvis du har en større lejlighed, og både skal have en seng og en sofa, kan det stadig være en fordel at vælge en sovesofa som din sofa. Her kan du nemlig have overnattende gæster, uden at de skal gå på kompromis med komfort.

Derudover findes en række af smarte løsninger til hylde- og skabsplads. Eksempelvis kan du bygge din seng med små skabe, så du udnytter den plads meget effektivt, hvilket kan siges at være en taktisk placering. Du kan med fordel også vælge at udnytte vægplads med små hylder til pynt såvel som til bøger, computer eller andet, når det ikke bruges.

Få luft i økonomien, når der er behov for det

Når du skal have nye møbler til lejligheden, kan du låne penge til dette – lån penge nu. Husk dog at kigge på ÅOP og andre udgifter forbundet med lånet, så du vælger det rigtige.