Sådan finder du hurtigt et fragtfirma til den bedste pris

Sponsoreret indhold

Når du har fragtopgaver i din virksomhed, kan det altid betale sig at søge for at finde den bedste pris. Men hvad hvis, det i stedet er muligt at få fragtfirmaerne til at komme til dig, når du har en fragtopgave? Sådan er det på platformen hos fragtopgaver.dk.

Her kan du sætte dine fragtopgaver i udbud blandt platformens mere end 300 fragtfirmaer, som alle har mulighed for at byde ind på dine opgaver. På den måde bliver det ikke bare nemt at finde et fragtfirma – det bliver også meget billigere for dig som fragtkunde.

Find et fragtfirma her og lær mere om, hvordan du sætter dine fragtopgaver i udbud blandt danske fragtfirmaer.

Spar op til 75 % på transportopgaven

Når du sætter dine transportopgaver i udbud, vil du inden for kort tid modtage forskellige tilbud fra forskellige vognmænd. Typisk vil der ikke gå mere end 30 minutter, og du kan modtage helt op til 4 forskellige tilbud, før du skal beslutte, hvilken vognmand du vil bruge til opgaven.

Der vil således være konkurrence om at få netop din opgave blandt vognmænd, og det er noget, der presser prisen i bund.

Platformen er desuden også skabt som en returgodsplatform for vognmændene. Det vil sige, at vognmanden kan undgå tomkørsel ved at bruge platformen og byde på opgaver som dine. På den måde kan en vognmand tjene penge på en tur, som ellers vil have været spildt med tomkørsel, og netop derfor har du mulighed for at få en rigtig god pris, hvis din flytteopgave kan bookes som returgods hos en vognmand, der ellers ville have kørt turen med et tomt lastrum.

Derfor er platformen win-win for både vognmænd og kunder, for platformen er gratis at bruge og tager hånd om fragtopgaven helt fra den indledende kontakt til forsikring og meget andet.