Sådan får du flere besøgende på din WordPress hjemmeside

Dette indhold er sponsoreret.

En hjemmeside, der fungerer, er en grundpille i enhver online markedsføringsstrategi. Oplever du, at du har ingen eller meget fået besøgende på din hjemmeside, er der heldigvis flere ting, du kan gøre for at optimere den.

Uanset om du vil drive en forretning eller har brug for en personlig hjemmeside til at eksponere dig selv med, er det vigtigt at være til stede online. Læs med i denne guide og bliv klogere på, hvilke ting du skal være særlig opmærksom på for at kunne øge dine besøgstal på f.eks. din WordPress hjemmeside.

Responsivt design til alle enheder

Mange af dine kunder vil ikke kun tilgå din hjemmeside på computeren. Faktisk vil over halvdelen af dine kunder besøge din hjemmeside igennem mobil eller tablet. Derfor er det helt afgørende at din hjemmeside har et responsivt og mobilvenligt design, så det er tilpasset alle platforme og enheder.

På den måde bliver alt dit indhold, herunder f.eks. video og billeder, tilpasset til enhver enhed. Hvis din hjemmeside udelukkende er optimeret til computeren, vil du hurtigt miste mange potentielle kunder.

Relevant og godt indhold på din side

Udover en hjemmeside i responsivt design er det også vigtigt med masser af kvalitets indhold, der er relevant og brugbart for dine kunder. Sæt dig derfor altid i din målgruppes sted og overvej her, om du udelukkende har relevant indhold på siden, eller der er noget, som kan og skal skæres fra. Dine besøgende danner hurtigt et indtryk af din hjemmeside, og hvis den ikke med det samme er interessant og fængende, klikker de hurtigt væk igen til en anden hjemmeside.

Derfor er det vigtigt, at du får sat din hjemmeside flot op i et overskueligt layout og med en brugervenlig menu- og navigationsstruktur, så dine besøgende får et godt overblik og nemt og hurtigt kan navigere rundt ubesværet på din side.