Pizza – alletiders livret!

Sponsoreret indhold

Den italienske nationalret, pizza, har længe været et hit blandt danskerne. Særligt de danske børnefamilier har taget retten til sig, uanset om den så har været fra frostafdelingen i supermarkedet, fra det lokale pizzaria eller hjemmelavet i køkkenet.

De fleste kan som regel være med, når menuen står på hjemmelavet pizza. Det skyldes nok, at der er meget få regler, når det kommer til pizza.

Man kommer rigtig langt med en god bund og en lækker tomatsovs, og så kan man ellers helt selv bestemme, hvad der ellers skal på pizzaen.

Man kan få sin pizza, som man vil have den, og det er næsten kun fantasierne, der sætter grænserne for, hvad der kan komme på en pizza.

Derudover er pizza enormt nemt selv at lave. Det er nemt og hurtigt, og det er samtidigt et hyggeligt samlingspunkt for familien at lave pizzaer.

Det kræver ikke en masse avanceret bageudstyr at lave hjemmelavet pizza, men mange danskere har alligevel fået øjnene op for, at de bedste og mest autentiske pizzaer bliver lavet i en pizzaovn udendørs.

Igen kan de fleste være med, når der skal laves mad i en udendørs pizzaovn. Der findes flere varianter på markedet, hvor man blandt andet kan købe en udendørs ovn, der kører på gas.

Det kan dog også sagtens lade sig gøre at bygge en effektiv og flot pizzaovn udendørs selv.

Byg selv pizzaovn udendørs

Det er både praktisk og hyggeligt at lave mad i en udendørs ovn. Med en udendørs pizzaovn i din have kan du lave ægte italienske pizzaer hele året rundt til dig selv og familien.

Det kræver ikke en masse byggeerfaring at bygge en pizzaovn udendørs selv, og det kan sagtens være et hyggeligt gør det selv-projekt.

Det kan virke uoverskueligt, men det kræver faktisk ikke en masse håndværker-teknisk erfaring eller en masse materialer.

Det sværeste arbejde er at opmåle og udskære skabelonerne til din udendørs ovn, som skal støbes op omkring en pilatesbold.

Når først det svære er overstået, vil det gå noget lettere med at støbe din ovn. Du skal bruge almindeligt cement og perlit til at støbe din udendørs pizzaovn.

Når du støber din udendørs ovn i perlit og cement, vil ovnen snildt kunne klare de meget høje temperaturer, som det kræves for, at dine pizzaer bliver dejligt sprøde.

Hjemmelavet mad i udendørs pizzaovn

I en udendørs pizzaovn kan du selvfølgelig bage dine egne autentiske, italienske pizzaer til dig selv og familien, men du kan faktisk også lave andre ting i en udendørs pizzaovn.

Du kan for eksempel også bage brød, grille grøntsager eller lave kød blandt andet pulled pork.

Din nye udendørs ovn vil med garanti blive et hit blandt familie og venner!