Padel tennis har taget Aarhus med storm

Sponsoreret indhold

Du har garanteret allerede hørt om det nye og populære padel tennis? Denne nyere sportsgren har i sandhed taget både Danmark men især Aarhus med storm, hvor mange motiverede danskere dagligt valfarter til centrene med deres padel bat under armen for at få spillet et par kampe. Paddel tennis er en af de sportsgrene, der er mest nybegynder venlige, og af denne grund ser man i øjeblikket en enorm interesse for sporten. Men udover at være god for nybegyndere, er der så noget særligt udstyr til padel tennis, man skal erhverve sig? Dette skal vi kigge nærmere på i det følgende.

Hvorfor er padel tennis populært?

Som nævnt, så er paddel tennis en sport, der mere eller mindre er lige til at gå til og nem at komme i gang med. Det kræver heller ikke det store udstyr til paddel tennis for at komme i gang – tværtimod er din motivation og tre andre spillere faktisk det vigtigste. Og så selvfølgelig et godt padel bat, der kan give dig den bedste serv.  

Den bedste måde man kan forklare, hvad paddel tennis er for en størrelse, er en sammensætning af squash og tennis. Denne sportsgren består ligesom squash af en væg, der hjælper med at holde bolden og ikke mindst spillerne i bevægelse. Forskellen ligger dog i, at der i denne nyere sport er hele fire vægge omkring tennisbanen, og derudover er der også særligt udstyr til padel tennis.

Er det en dyr sport?

Nej, padel tennis er ikke en dyr sport at komme i gang med. Det eneste, du behøver, er noget ordentligt udstyr til padel tennis, herunder et godt padel bat, og så naturligvis en medspiller og to andre modspillere – så er I allerede godt i gang. Det vigtigste udstyr er som sagt et padel tennis bat og så naturligvis et par tennisbolde. Derudover skal man naturligvis også have tøj på, der passer til aktiviteten. Her er der dog ikke fastlagte regler for, hvad man har på. Vi foreslår, at du tager tøj på, som du normalt ville have på i et fitness center eller til andre indendørs sportsaktiviteter. Det vigtigste er, at du kan bevæge dig og nå at fange boldene, inden dine modstandere vinder pointet.

Hvor kan man spille padel tennis i Aarhus?

Som nævnt, så har padel tennis i den grad taget Aarhus med storm, og vi forstår godt hvorfor! Ønsker man at komme i gang med en sport, der øger konditionen og som kan spilles med andre, så er denne form for tennis helt ideel. Men hvor kan man få lov til at komme i gang med padel tennis i Aarhus? Det kan man heldigvis flere forskellige steder som eksempelvis Højbjerg, Viby J og Risskov. Alt sammen beliggende i en perfekt afstand fra byen, der nemt kan kommes til via bil, offentlig transport eller cykel. Alene det, at der er så mange centre i og omkring Aarhus viser, hvor populær denne sport er blevet for de motiverede aarhusianere, der ønsker at komme i gang med en underholdende og ikke mindst social sport. Er du bosiddende i Aarhus, så tøv endelig ikke med at tage dit padel bat under armen og kom afsted.