På udkig efter lejebolig i Århus? Find det bedste område

Dette indhold er sponsoreret. 

Aarhus, også kendetegnet som Smilets By, er med gode grunde en rigtig attraktiv by. Aarhus har både et godt byliv, et væld af gode restauranter og cafeer, er tæt beliggende på strand og natur, har et godt studiemiljø og henvender sig til alle aldersgrupper. Aarhus er derfor en by, der tiltrækker rigtig mange mennesker, efterspørgslen er stor og med det følger dyre boligpriser. Mange vælger derfor at gå en anden vej og leje en bolig. Der er et væld af lejeboliger i Aarhus, hvad enten du er til ældre, charmerende lejligheder eller en moderne, nybygget lejlighed. Er du også på udkig efter en lejebolig Aarhus, og er du i tvivl om, hvor i byen du skal vælge at kigge efter en lejebolig? Så læs med her, og få to bud på områder i Aarhus, der kan være noget lige for dig. 

Frederiksbjerg

Er du til ældre og charmerende lejligheder, er Frederiksbjerg lige noget for dig – uanset din alder. Det er ikke her, at du finder nybyggeri, da meget af bydelen er anlagt i 1800-tallet. Der er brede boulevarder og fine, farverige gader og torve. Det er et populært kvarter, der er masser af liv, og du har det hele inden for gåafstand. Hver eneste onsdag og lørdag kan du smutte forbi Ingerslevs Boulevard, hvor der er et stemningsfuldt madmarked – her kan du både finde en flot blomster buket eller en friskfanget fisk og friske grøntsager til aftensmaden. På Frederiksberg er du også tæt på den ikoniske og charmerende Jægergårdsgade, der vrimler med lækre spisesteder og butikker. 

Risskov

Har du ikke et stort behov for at bo der, hvor det hele sker, og trækker natur mere i dig end byliv? Så er Risskov måske et område lige for dig. Risskov har altid været kendt for sine mange dyre patriciervillaer, men med årene er flere og flere nybyggede lejeboligkomplekser begyndt at skyde op. Hvis du er vild med nybyggeri, er der derfor mange muligheder for at leje en lækker, nybygget lejlighed lige her. Risskov er et boligområde, der er gået fra primært at henvende sig til overklassen, til at henvende sig til den almindelige borger, hvor især den yngre målgruppe også er begyndt at finde området attraktivt. I Risskov er du i cykelafstand til Aarhus centrum, samtidig med at du er tæt på smuk natur og strand.