Nyd livet mere med en tørretumbler

Dette indhold er sponsoreret.

Tøjvask kan være en lang og tidskrævende proces, hvis du ikke har en tørretumbler. Der er intet værre end at skulle stå og hænge hvert eneste stykke tøj op enkeltvis på en tørresnor. Ikke kun er det bøvlet, det er også tidskrævende. Med en tørretumbler, kan du blot smide alt det rene vasketøj ind på engang, hvorefter det tørres på et par timer. Når du lufttørrer tøjet, kan der gå over et døgn, før det hele rent faktisk er tørt.

Det er altså ikke kun lettere at bruge en tørretumbler men også noget mere effektivt. Find din tørretumbler lige her, hvis du er klar på at nyde livet lidt mere.

Sådan vælger du den rette tørretumbler

Når der skal købes tørretumbler, kan det være svært at vide, hvilken du skal vælge. Der findes et hav af forskellige modeller og uden erfaring på området, kan det hurtigt blive en uoverskuelig opgave at finde den helt rette til dit hjem.

Det første du skal overveje, når du skal vælge en ny tørretumbler, er, hvilken type det skal være. Du kan hovedsageligt vælge mellem to forskellige typer; kondens eller aftræk. En aftrækstørretumbler fungerer på den måde, at den skal tilkobles en aftrækskanal, som føres igennem et hul i muren og ud. Det er igennem kanalen alt fugt fra tøjet ryger ud. Det er dog ikke alle, som har en aftrækskanal i hjemmet, og det kan være bøvlet at få lavet.

Derfor vælger mange at få en kondenstørretumbler i stedet. Den skal ikke tilkobles noget, og kan stå alle steder i hjemmet. Her samles tøjets fugt i en kondensbeholder, som skal tømmen engang i mellem.

Ud over at vælge mellem kondens og aftræk, skal du også tage stilling til energiforbruget. Nogle tørretumblere har et meget højere energiforbrug end andre. Du bør gå efter en tørretumbler med en energimærkning mellem A og A+++ for et lavt energiforbrug.