Ny sommertradition spirer: Tivoli Friheden skaber landets største blomsterfestival

Når solen skinner på sommerferien 2020, inviterer Tivoli Friheden besøgende på nye opdagelser. De åbner nemlig dørene for landets største Blomsterfestival. I hele juli måned er den over 100 år gamle park spækket med aktiviteter for hele familien – aktiviteter med blomsten i centrum.

Under overskriften ”Power of Flower” vil parken være i grøn topform med koncept-haver. Blandt andet med temahaver, urbane krukkehaver og kæmpestore skulpturelle blomsterkunstværker.

Blomster i alle afskygninger
Foruden et stort ønsketræ, plantebanko, blomsterparade, picnic i det fri og meget mere, bliver en del af parken døbt ”Fantasi og Eventyr”. Her fortæller talende træer deres over 200-årige historie, mens imponerende blomsterkunstværker dukker op overalt – også der, hvor man mindst venter det. Besøgende kan samtidig være med til at kåre ‘Årets Blomsterkunstværk i Friheden’.

”Inspireret af den succes vi har haft med store events som Fed Fredag, Halloween og Jul i Friheden, satser vi nu på at skabe en ny sommertradition, der er i pagt med Frihedens DNA, og som udspringer af parkens smukke omgivelser. Friheden er en oase midt i naturen – tæt på hjertet af Aarhus. Med forskellige temaer skal Blomsterfestivalen pirre alle sanser og komme helt ind under huden på vores besøgende, så vi hylder blomsten i fællesskab,” siger Henrik Ragborg Olesen, direktør i Tivoli Friheden.

Bæredygtige oaser
Besøgende kan opleve Blomsterfestivalen fra den 1. juli til den 31. juli 2020 – og hver eneste dag vil der være inspirerende workshops, blomsterevents og aktiviteter for hele familien.

Blomsterfestivalen tilbyder nemlig aktiviteter på tværs af alle aldre, så hele familien kan dele blomsteroplevelserne. Festivalen giver samtidig besøgende mulighed for at fordybe sig i jordnære og bæredygtige events.