Beautiful hipster fashion young woman model posing with a pink skateboard on city background

Mode i Aarhus: kvindernes største trends 2020

Annonce/sponsoreret indhold.

Gaderne i Smilets by emmer af modetrends og stilbevidste kvinder. Om noget er Aarhus fyldt med modevidste styles og kvinder i flotte kjoler, fine farver og spændende mønstre, der er helt i stil med tidens hotteste materialer og snit.

Det er nogle helt særlige elementer, der kendetegner de største modetrends for kvinder i 2020. I år er det en spændende blanding af tidligere årtiers største trends og helt nye styles, der pryder gaderne rundt omkring i verden såvel som gågaden i Aarhus.

Læs om de forskellige trends for 2020 herunder, og bliv inspireret til at udvide din garderobe med helt nye outfits, der får dig til at skille dig ud.

Flotte mønstre: blomster, striber og tern

Igen i år skal der være knald på mønstrene. Mønstertrenden 2020 kommer vidt omkring, og der er næsten ingen grænser for, hvilke mønstre du kan kaste dig ud i. Den helt sikre trend – især i de varme måneder – er fine blomstermønstre med alt fra bittesmå blomster til store, næsten 70’er-agtige blomster. Mønstrene findes på både kjoler, toppe og tasker, så du har god mulighed for at få et blomstrende udtryk i din garderobe.

Både lodrette og vandrette striber er også et stort hit. I 2020 må de både være brede og smalle, så du kan rocke en nålestribet blazer eller en feminin kjole med brede, horisontale striber. Tern fortsætter med at være populært, og på samme måde som årets andre populære mønstre finder du dem i utallige afskygninger. Tern ser godt ud, når du styler dem med en rå jakke eller et par cool bukser, men især store tern i fine, pastelfarver er også super fine, når de står helt for sig selv på en kjole.

Neonfarver

Farverne betyder altid meget for årets modetrends, og i 2020 har især neonfarver præget landskabet – gerne stylet med mildere pastelfarver eller beige. Limegrøn er en af de særligt populære farver, men alle farver, der får dig til at skille dig ud fra mængden, er en del af denne modetrend.

Hvis du føler, at neon er lige modigt nok at hoppe med på, kan du starte i det små. Et par neon stiletter til en sort kjole, nogle pangfarvede solbriller til din solbrune hud eller måske et neonfarvet tørklæde til de kølige aftener.

Oversize kjoler og pufærmer

Modebilledet i 2020 har virkelig taget konceptet ”the bigger the better” til sig. Kjolerne skal være store i løse, feminine design med fine farver som pastellilla eller nogle af de flotte mønstre, der også præger modebilledet i år. På grund af den helt særlige form bør du lade kjolen komme til sin ret og kun style den med få accessoires og enkle sko.

Du finder masser af de fine, luftige oversize kjoler blandt udvalget af Pieces kjoler hos Lykke by Lykke. Har du forelsket dig i årets pastellilla farve, striber eller fine blomsterprint, har du masser af muligheder for at finde din nye yndlingskjole hos Lykke by Lykke.

Det er ikke kun kjoler, der dyrker ”det store look”. Både kjoler og bluser har i 2020 store pufærmer, der giver tøjet struktur og liv. Du kan både vælge mellem figursyede, tætsiddende bluser og kjoler med pufærmer, eller løse, oversize kjoler med store pufærmer, der giver endnu mere kant til outfittet.

Strik, lak og læder

Der er en spændende blanding materialer på Aarhus’ gader dette år – alt fra hjemmestrik til læderlook. Strikkede veste er især en vigtig trend i år, og de kan styles på utallige måder. Brug din strikvest over en hvid skjorte eller en enkel T-shirt – eller endda helt uden noget indenunder. Du kan også sætte den sammen med en anden af årets trends: lak og læder.

Både kjoler, nederdele, bukser og jakker springer frem i modebilledet i lak og læder eller et lignende skind-look. Sæt for eksempel en læderjakke sammen med en ternet skjorte, eller kør det fulde look med en kjole i læder. Du kan også investere i et par sko eller støvler i lak, der sætter prikken over i’et på ethvert outfit.