Lokalt er landet: Århus Stiftstidende holder dig opdateret

Sponsoreret indhold

Århus Stiftstidende er mediet mellem dig og dit lokalområde. Få netop de nyheder og budsskaber, som er relevant har stor betydning for dig. Hold dig tæt opdateret med lokalavisen som er bragt til dig af folk fra dit nærområde. Århus Stiftstidende er din forbindelse til lokalområdet. Læs nyheder digitalt eller i en avis, lige når det passer dig.

Der er mange nyheder ude i verden og med lokalavisen sparer du både tid og energi på at lede efter netop de nyheder, der har størst betydning for dig. Du behøver ikke længere at sortere i nyheder fra hele landet, og du får blot serveret lokalt. Med andre ord, så har du alle lokale nyheder samlet ét sted og de er produceret af folk, der oplever området på lige fod med dig. Århus Stiftstidende sørger for, at du får aktuel og troværdig læsning, som det skal være. I avisen finder du alt inden for lokalområdets erhverv, kultur, sport og meget mere.

Århus Stiftstidende lander både digitalt og i din postkasse. Den digitale udgave er let tilgængelig på din computer og du kan have den lige ved hånden på din telefon eller tablet. På denne måde kan du læse nyheder hvor end du er. Eller du kan få dine nyheder bragt dagligt på en friskprintet avis eller kun i weekender fra fredag til søndag. Læs om det, der har betydning for dig. Århus Stiftstidende dækker alle lokalnyheder fra Aarhus og resten af Østjylland. Bestil et Århus Stiftstidende abonnement nu og få den første måned helt gratis.

Historien bag lokalavisen

Avisen startede helt tilbage i 1794 under navnet Kongelig Allernaadigst Privilegeret Aarhuus Stifts Adresse-Contoirs Tidende. Avisen skiftede først navn til det nuværende Århus Stiftstidende i 1831. Man startede dengang som konservativ avis, men skiftede til et uafhængigt, liberalt grundlag.

I sin tid var avisen en gengivelse af nyheder fra København og Hamborg, men har siden udviklet sig til en af de førende provinsaviser i 1800-tallet og en af folkets mest foretrukne aviser i Aarhus i dag.

Århus Stiftstidende har hovedkontor i hjertet af Aarhus med dækning af hele Østjylland og er en del af Jysk Fynske medier, som er Danmarks næststørste private mediekoncern.

Avisen fås på abonnementsbasis med en pris pr. måned, og kan tilrettelægges efter behov. Du kan eksempelvis modtage Århus Stiftstidende i postkassen alle dage i ugen eller i weekenden eller vælge den digitale e-avis.

Ikke blot et abonnement på en lokalavis

Med et abonnement får du meget mere end bare aktuelt læsestof. Du får også gavn af adskillige andre goder som Århus Stiftstidendes nyhedsarkiv. I nyhedsarkivet får du som abonnent gratis adgang til nyheder, som avisen gennem tiden har bragt til folket samt adgang til særlige plus-artikler på nyhedssitet. Og som det sidste, får du som abonnent få et ekstraordinært medlemskab i avisens fordelsklub med særtilbud på blandt andet rejser, koncerter, særarrangementer samt en lang række produkter.

Få et abonnement i dag og oplev alle de fordele, Århus Stiftstidende har at byde på.