Idéer til at holde ferie i og omkring Aarhus

Annonce/sponsoreret indhold.

Når ferier og helligdage nærmer sig, er der masser af tid til at være sammen med familie og venner. Dog kan det være svært at vide, hvad du skal give dig til, hvis du ønsker at holde ferie i og omkring Aarhus. Vi har dog lavet en lille guide til dig her, hvor du får en masser idéer til, hvordan du netop kan holde ferie i området.

Pak en madpakke og kør afsted i bil

Området omkring Aarhus er skønt, og derfor har du rig mulighed for at udforske området i ferien. Det er klart nemmest at komme rundt i bil, og derfor bør du pakke bilen godt op og køre afsted. Sørg for at smøre en rigtig lækker madpakke hjemmefra, således I ikke mærker sulten undervejs.

Kør f.eks. en tur til Ebeltoft og oplev den smukke ferieby, tag færgen til skønne Samsø eller tag på shoppingtur i Randers. Mulighederne er mange, og det gælder blot om at afgøre, hvor lang en køretur I maksimalt ønsker at komme ud på.

Har du ikke en bil, kan det være en fordel at tale om medarbejdergoder med din arbejdsplads. For tiden er splitleasing f.eks. blevet et populært aspekt for arbejdspladser, hvor medarbejderne altså får mulighed for at gøre nytte af firmabilen til privatbrug.

Lej et sommerhus og skab ultimativ hygge

Er det ikke nok blot at lave noget i en enkelt dag, kan du med fordel leje et sommerhus i området. Via sommerhus udlejning får I rig mulighed for at koble af, skabe nye oplevelser og mærke den hyggelige stemning.

Lej et sommerhus tæt ved vandet og slip jeres indre vandhunde løs, eller lej et sommerhus i områder omkring byer for unikke oplevelser. Heldigvis findes der masser af sommerhuse i det danske land, og der er derfor mange forskellige former for sommerhuse at vælge i mellem.

Ønsker du at tage i sommerhus på et tidspunkt af året, hvor vejret højst sandsynlig ikke er det bedste, er det en fordel at vælge sommerhuse tæt på aktiviteter. Det kan være nærliggende legepladser, campingpladser, svømmehaller, sportscentre, naturområder, hav, butikker, zoologiske haver og lignende. Herved er I sikre på altid at have noget at give jer til – også selvom vejret ikke er i skønneste orden.

Drag nytte af byens mange aktiviteter

Idet Aarhus er Danmarks andenstørste by, er der altid masser af aktiviteter at give sig til. Besøg Tivoli Friheden, Moesgaard Museum, Aros, skøjtebanen, svømmehallerne, Musikhuset, biografen, Dyrehaven, Moesgaard Strand, Havnebadet, Aarhus Ø, Den Gamle By, Dokk1 osv. Mulighederne er uendelige, og der er aktiviteter for alle aldre.

Husk at holde øje med sæsonprægede aktiviteter og tilbud. Især hvis ferien inkluderer børn, vil der ofte være specifikke tilbud forbundet med årstiden. Dette bør I i hvert fald ikke gå glip af.