Hvorfor et rundt havebord

Sponsoreret indhold

Foråret nærmer sig, og det kan man snart ægte mærke. Der er dagslys flere timer om dagen, solen varmer, og temperaturen er ikke nær så frysende kold, som den var for blot nogle uger siden.

Når du tænker på forår, tænker du nok på, at nu springer naturen ud igen, og lige om lidt er det sommer. I foråret og i sommeren bruger vi alle meget tid udenfor, og der findes næsten ikke noget så hyggeligt som at sidde i haven og drikke morgenkaffen. Eller at tage aftensmaden med ud i haven og spise den der.

Men for at det kan lade sig gøre, er man nødt til at eje et havebord. Og hvorfor så ikke vælge et rundt havebord?

Hvorfor havebord?

De fleste vil kunne se grunden til at eje et havebord. Men her kommer et par grunde alligevel:

  • Fri leg, så at sige. Du har mulighed for at bruge så meget tid i haven som muligt. Om det er for at arbejde, lave lektier, slappe af, spise aftensmad eller spille kort med din familie.
  • Fleksibilitet. Du har mulighed for at vælge, om du vil sidde inde eller ude. På den måde kan du rykke dig rundt alt efter temperaturen, uden det giver dig det store besvær.

Hvorfor rundt?

Et andet spørgsmål er, hvorfor det egentlig er så fedt med et havebord, der er rundt. Det er relativt simpelt.

Et rundt bord giver plads til mange mennesker, der samles på en anden måde end ved et firkantet bord. Man kommer til at føle, man sidder overfor alle ved bordet. Samtidig føles det ofte som om, der er meget mere plads ved bordet.

En anden grund er, at det ser hammergodt ud. Der er en god grund til, hvorfor runde borde er blevet så populære. De er charmerende, fylder ikke så meget, men der er alligevel fin plads.