Gør dig flot til festivalen – fjern hudens uperfektheder

Sponsoreret indhold

Vil du gøre dig flot frem mod et event, fx en festival hvor du ønsker at imponere veninderne, har du et par redskaber til din rådighed. Bl.a. skal du tænke på dit tøjvalg, så at din mundering passer til lejligheden. At lægge en flot makeup og få det meste ud af håret med en flot frisure er andre oplagte tangenter at spille på. Men har du en uperfekthed, der ikke går så nemt væk, hvad kan du så gøre?

Kosmetisk behandling mod karsprængninger

Har du meget lys hud, så er karsprængninger meget synlige. Dem kan du til en vis grad få bugt med, når du får kosmetisk behandling. Karsprængninger kan behandles med laser, der får blodkarrene til at lukke sig. Behandling med laser kan også være en god måde at få bugt med bl.a. leverpletter og pigmentforandringer på. Har du længe ønsket ensartet hud, så ligger svaret måske i laserbehandling.

Foryngelseskur med hyaluronsyre

Det kan også være, at dit problem er et andet. Fx kan det være, du ønsker mere smidig hud i ansigtet. Her kan et redskab være en foryngelseskur, der består af en behandling med en hyaluronsyre-holdig gel. Hyaluronsyre er et sukkerstof, hvilket vil sige, det har en god evne til at trække vand til sig. Det er den egenskab, der gør, du får en fugtigere, blødere og mere lækker hud på bl.a. kinder og læber.

Kontakt en kosmetisk behandler

Du behøver ikke tage drastiske metoder, fx plastikkirurgi, i brug for at få et smukt ansigt. For du har mange, langt mindre invasive indgreb at prøve først. Kontakt en kosmetisk behandler, hvis du ønsker at blive klogere på, hvilken behandling er oplagt at bruge for at komme uperfekthederne i dit ansigt til livs. Laser får bugt med meget, fx forskellige gevækster, men hør, hvad der svarer sig i dit tilfælde.