Få et stærkt forhold med parterapi

Dette indhold er sponsoreret 

I en travl hverdag med stress og jag kan det være svært at finde tid til kærligheden. Dét er her, parterapi kommer ind i billedet. Parterapi behøver ikke nødvendigvis at betyde, at jeres forhold hænger i en tynd tråd, men blot at I vil styrke gnisten i jeres kærlighedsliv. Står du og din partner og gerne vil lære nye sider af hinanden at kende eller vil lære, hvordan I kan håndtere konkrete udfordringer? Befinder I jer i Århus eller Region Midtjylland, så er du landet det rigtige sted. Gennem Lovecast kan du finde parterapi i Århus, som passer til lige præcis dét, I leder efter. Vil du gerne blive klogere på, hvad parterapi kan gøre for lige præcis jeres forhold, så kan du læse videre her. 

Hvad er parterapi

Parterapi føres igennem terapeutiske samtaler, hvor fokuset ligger på at forstærke jeres parforhold ved at se på jeres styrker og svagheder. Du skal se parterapi som en værktøjskasse, hvor I får redskaber, I kan gribe fat i, når udfordringerne banker på døren. Redskaberne kan bruges til alt fra store udfordringer som ensomhed i tosomheden, skilsmisse eller utroskab og svigt til hverdagens små frustrationer. De terapeutiske samtaler bliver en del af et parterapiforløb, hvor terapeuten vurderer, hvilken samtale der vil fungere bedst for jer. Nogle parterapeuter vil foretrække uddybende en-til-en samtaler med den ene part. Andre terapeuter vil vurdere at  samtaler, hvor begge parter er til stede, er den bedste løsning. Står I i den situation, at I tænker, at der er behov for “individuel parterapi”, hvor den ene part går i terapi? Det kan parterapeuten også hjælpe med. Her er formålet at opnå en større forståelse for ikke blot hinanden, men også sig selv. 

Bliv hørt, mødt og anerkendt

Årsagerne til jeres problemer handler oftest om mere end blot forholdets konflikter. Med de parterapeutiske samtaler bliver der skabt den nødvendige plads og trygge rum, som der skal til for, at begge parter kan føle, at de bliver hørt, mødt og anerkendt. Når begge parter opnår disse tre nøgleord, vil det åbne døre op hos jer for en dybere forståelse for hinanden, der styrker forholdet. Gennem parterapi får I øvelser og hjemmeopgaver som er struktureret efter lige præcis jeres situation. 

Så står du og din partner og mangler inspiration til at genfinde gnisten i en heftige hverdag, så kan du læse mere på Lovecast.dk. Her kan du ikke blot få mere viden om parforholdsproblemer, parterapi eller vores parterapeuter, men også gode guidelines.