Er din arbejdsplads med på den digitale bølge?

Sponsoreret indhold

Der er ingen tvivl, at i løbet af de seneste par år er der kommet mere og mere fokus på digitale løsninger og online muligheder. Det har heller ikke gjort det værre, at COVID-19 medførte, at der var mange, der var nødt til at arbejde hjemmefra. Det betød, at flere og flere fik øjnene op for, at det faktisk er en mulighed at arbejde sammen – hver for sig.

I de nedenstående afsnit vil du blive klogere på, hvorfor dig og din arbejdsplads skal fokusere på at møder ikke nødvendigvis skal være forbehold, at der er fysisk fremmøde fra aktørerne. Du vil i den sammenhæng blive præsenteret for nogle teknologiske produkter – som eksempelvis Poly – som kan være medvirkende til at styrke din arbejdsplads digitale tilstedeværelse og muligheder i en online verden.

Møder behøves ikke nødvendigvis at blive afholdt fysisk

Der kan ikke siges mange gode ting om COVID-19, men der er intet, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Under pandemien lærte vi, at det faktisk var muligt at afholde møder uden at mødes fysisk. I den forbindelse er der også flere og flere arbejdspladser, som har fundet værdi i at digitalisere møder, processer og samtaler.

Det skal selvfølgelig understreges, at det er afhængigt af, hvad mødet handler om. Der er trods alt nogle møder, hvor det er mere hensigtsmæssigt at mødes fysisk. Det er noget, som de enkelte arbejdspladser skal vurdere.

Poly gør dine møder levende

Hvis du har vurderet, at det er muligt at afholde mødet digital, så kræver det også, at du har det rigtige udstyr, så forbindelsen ikke svinger og mødet bliver mere frustrerende end gavnligt. I den sammenhæng har mærket, Poly, fremstillet en masse forskellige videokonference-enheder, som i høj grad kan være medvirkende til at tage dit næste møde til et højere niveau.