De bedste og mest underholdende spil til din smartphone

Sponsoreret indhold

Verden er blevet mere digital. Hvis man tænker tilbage på for bare ti år siden, så har de teknologiske fremskridt været helt fantastiske. Da de første Nokia 3310 kom ud, så var spillet Snake det helt store. Alle spillede det og talte om, hvor fedt et spil, det var, men i dag ser verden helt anderledes ud. Alt er blevet digitalt. Det gælder alt lige fra møder med arbejds- eller studiegruppen på Microsoft Teams, konsultationer med lægen, der kan tages over et videoopkald, muligheden for at træne med på forskellige motionshold over Zoom, eksaminer, der kan tages over nettet, og meget meget mere. Verden er nu blevet en digital legeplads, hvor grænserne for det mulige er blevet mere flydende. Det betyder blandt andet også, at de spil og de apps, der nu er tilgængelige på smartphones, er blevet meget mere avancerede. Man kan nu opnå spilleoplevelser, der er næsten lige så gode som på diverse andre konsoller og enheder. Mulighederne for at bruge ventetiden på et fedt spil er uendelige og derfor skal vi i denne artikel se nærmere på de bedste og fedeste spil til din smartphone.

Find din yndlingsgenre

Der er rigtig mange forskellige former for spil og diverse genrer. Mens nogle spil bare er sjove at spille for at udfylde ventetiden til toget, så er der andre, der kræver lidt flere evner, og hvis det er sådan nogle spil, du godt kan lide at spille, så er der også mange tilgængelige til smartphones. Det gælder for eksempel skak, backgammon og online poker, som er tilgængeligt 24/7 og som nu er tilgængeligt i nye formater, så de kan spilles på din smartphone.

Der er selvfølgelig også en lang række andre genrer, som kan spilles, og det gode ved, at teknologien nu er så fremragende, er at næsten alle de spil, der kan spilles på andre enheder, også kan findes til smartphones. Det betyder, at der kan spilles de såkaldte first person shooter-spil, online multiplayerspil, strategispil og meget mere. Lad os se på, hvad det er for nogle spil, der kan bruges til at fordrive tiden med.

FPS og Player vs. Playerspil

PUBG er et populært spil til både PC og smartphone.

PUBG er et populært spil til både PC og smartphone.

De fleste kender de mere basale spil som Candy Crush og Tetris, der både er kendte, populære og lette at spille og derfor meget underholdende. Men der er også mange andre spil, der er langt mere avancerede og dermed også mere udfordrende og med en højere underholdningsværdi. Vi er bare ikke vant til, at disse spil kan spilles på en enhed så lille som en smartphone. Der er dog mange af de såkaldte FPS (first person shooter) og PVP (player vs player)-spil, der er virkelig populære og som normalt spilles på computeren, men som også fungerer super godt på smartphones. Det er for eksempel det populære spil, der ofte bare omtales som PUBG. PUBG står for Player Unknown’s Battle Ground og er et spil, der har taget esportsverden med storm, og som på mange måder minder om Fortnite – et andet populært spil, der også kan spilles på din smartphone. Du kan også spille det meget populære Counterstrike, der i daglig tale går under navnet CS:GO.

Du kan også fordybe dig i League of Legends, Grid Autosport, det meget underholdende Jetpack Joyride og endda det meget populære spil Among us, som har taget hele verden med storm i alle sine forskellige udgaver.

Fordelene ved at spille på smartphonen

Der er dermed nok spil at vælge imellem og hvis du bare lige kaster et blik ind på din mobils playstore app, så finder du mange flere. Der er mange fordele ved at spille på din smartphone, for der er nemlig mange gange i løbet af en dag, hvor der måske er brug for et lille afbræk eller du venter på toget, bussen eller dit lift. Et spil på mobilen giver dig muligheden for at trække stikket lidt, når du har brug for det. Det er smart at kunne spille disse spil på mobilen, fordi man så netop kan spille på farten. Spillene bliver også hele tiden opdaterede, så derfor er det altid den nyeste version, man sidder med.

Så hvis du har gået og troet, at du kun kan spille de virkelig gode spil på computeren eller konsollen, så kan du godt tro om igen. Der er nemlig masser at komme efter, når det kommer til at spil på telefonen.