4 spisesteder du skal prøve i Den Gamle By

Denne artikel indeholder annonceret indhold fra kombardoexpressen.dk.

Er du interesseret i at gå på opdagelse i historiske smagsoplevelser? Så er Den Gamle By i Aarhus det perfekte sted at besøge. Her har vi samlet fire bud på spisesteder, du skal prøve, når du træder ind i byen.

1. Restaurant Gæstgivergården

Med sin autentiske atmosfære og historiske charme er Restaurant Gæstgivergården et must-try. Her kan du opleve traditionel dansk mad som smørrebrød, frikadeller og tarteletter i hyggelige omgivelser. Udover den velsmagende mad kan du nyde en lokal øl, et glas vin og meget mere. Er der plads til mere i maven, er der også noget til at tilfredsstille den søde tand. Sæt for eksempel tænderne i en klassisk, dansk æblekage eller en brombærtærte friskbagt fra Den Gamle Bys bager.

2. Pølsevognen

Skal du have en klassisk rød pølse, en kradser eller en hotdog, er Pølsevognen et godt bud. Her kan du få en smagsoplevelse af ægte dansk streetfood i autentiske omgivelser. Få serveret sprøde pølser med varme brød og toppings som ketchup, remoulade og sennep – og selvfølgelig må du ikke glemme de ristede løg og syltede agurker, der sætter prikken over i’et. Skyl efter med en sød Cocio eller Jolly Cola.

3. Napoli Pizza

Hvis du trænger til noget anderledes end traditionel dansk mad, kan du stole tiden frem til vores tid og svinge forbi Napoli Pizza. Pizzariet ligger på 2014-gaden, hvor man har fået inspiration fra fire pizzeriaer på Lolland-Falster. Dette var et af de mest almindelige spisesteder dengang. Duften af pizza og smeltet ost vil uden tvivl få dine tænder til at løbe i vand. Du kan derfor stille sulten med en klassisk Hawaii-pizza eller en glutenfri pizza og slukke tørsten med en kold cola.

4. Café Bonnich

Kagetrangen er over dig – men hvor skal du gå hen? Hos konditoriet Café Bonnich kan du prøve klassiske kager som gåsebryst, napoleonshatte og medaljer med en friskbrygget kop kaffe. For spørger du redaktionen bag Smag Aarhus, så går kage og kaffe hånd i hånd. Er du ikke den store kaffedrikker, kan du i stedet nyde en kop te eller varm chokolade og drømme dig tilbage til 1922, hvor konditoriets lokaler blev skabt for første gang. Alle kager produceres af Den Gamle Bys egen konditor og tager udgangspunkt i historiske opskrifter, så du kan være sikker på at få en autentisk oplevelse.

Så tag på en rejse tilbage i tiden, og få serveret traditionel mad på de forskellige spisesteder i Den Gamle By.