Vil du gerne arbejde som læge i udlandet? Få din autorisation her

Sponsoreret indhold

For den lægeuddannede er der mange eventyr, som venter udenfor landets grænser. Som læge vil du altid have gode muligheder for at finde arbejde i store dele af verden, og det kan blive en både sjov og lærerig oplevelse at arbejde udenfor Danmark i en periode.

Der kan også være andre grunde til, at du som læge må forlade Danmark for at søge job et andet sted. Men lige meget om du skal flytte til udlandet, fordi din ægtefælle har fået et nyt job udenfor Danmarks grænser, eller hvis du flytter, fordi bare gerne vil prøve noget nyt og søger nye eventyr, skal du have en læge autorisation.

For selvom du er uddannet læge i Danmark, så er det ikke ensbetydende med, at du uden videre kan få et job som læge i et andet land end Danmark. De fleste lande har forskellige standarder inden for lægefaget, og derfor giver en lægeuddannelse i Danmark dig ikke uden videre ret til at tage et job som læge i eksempelvis Sverige.

Men det behøver ikke at stoppe dig, for det er heldigvis ret nemt at få autorisation læge, som vil give dig ret til at arbejde som læge i udlandet

Sådan får du autorisation læge

Hvis du vil arbejde som læge i et andet land end Danmark, skal du have en autorisation af myndighederne i det land, som du vil arbejde i. Det kan være en udfordring, hvis du skal klare det på egen hånd og på et fremmed sprog.

Derfor er det nemmere at få hjælp af et bureau, som kan klare papirarbejdet for dig, og som kan sætte dig ind i de forskellige krav, som er gældende i forskellige lande. På den måde kommer du hurtigt og nemt et skridt tættere på at opfylde dine planer om et nyt job udenfor Danmark